Witam, mam pytanko które autko lepsze pod względem spalania,eksploatacji, wytrzymałości (może ktoś posiada i coś może powiedzieć) Peugeot 308SW 2011r 1.6VTI 120km (benzyna) Opel meriva B 2010r 1.4 120km (benzyna)
Rozumiem, myślę że zdecyduję się na tego opla tylko zastanawia mnie czy w cenie 20tys idzie kupic zadbany egzemplarz? Temu mnie takie pytanie nurtuje ponieważ oglądałem dziś 3 takie ople w tej cenie i w 1 falowały obroty a w drugim i trzecim strasznie wibrowal samochód na luzie.
Trzeba było zacząć od tego, że masz 20k. Poruszasz się pośród totalnie najtańszych egzemplarzy na rynku, nawet sprowadzane perełki są droższe, te 23-4 warto mieć.
Aha rozumiem. Dobrze wiedzieć, właśnie już myślałem że to bedzie coś w fajnym stanie bo przebiegi były we wszystkich do 150tyś a tu niespodzianka hehe. Będę musiał się faktycznie rozglądać za czymś troszke droższym
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pierwszy samochód wyprodukowany w 40 milionach egzemplarzy Pierwszy samochód wyprodukowany w 40 milionach egzemplarzy – Toyota Corolla – lipiec 2013. Przez lata na czele rankingu najbardziej popularnych samochodów świata był VW Käfer (Garbus). W USA ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.