Peugeot 406 coupe

28 Gru 2006, 23:04

Witam,
Chciałbym zakupić to auto (406 coupe) z silnikiem 3.)l V6. Proszę o opinie, szczególnie negatywne , odnośnie użytkowania, kosztów części itp... A najbardziej poszukiwałbym kogoś z Warszawy kto zna się bardzo dobrze na Peugeotach (najlepiej nimi handluje) i byłby w stanie za opłatą obejrzeć dla mnie wypatrzone przeze mnie autko... POzdrawiam
Marek
marekpolanski
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa/Kielce

22 Lut 2007, 09:22

Jest to smaochód w ktorym niepodoba mi sie tylko wygląd pod wzgledem silnika , wyciszenia i reszty jest wspanialy jesli ty chesz miec taki samochód to go bierz ja moge powiedziec że pod względem silnika jest świetny, choc z silnikiem 3,0 będzie troszke palił....
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

22 Lut 2007, 09:29

Miałes go? Troszke znaczy ile?
marekpolanski
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa/Kielce

23 Lut 2007, 09:19

Z 406 moja rodzina związana jest od 11 lat więc troche jez nam przez tymi mielismy 405.Wszystkie Peugoty w rodzinie to Disle a co do teog samochodu to jeźdizlem zwyklym sedanem z silnikiem 3,0 i autko mialo kopa.
Łukasz789
Aktywny

23 Lut 2007, 20:50

po co kupujesz peugeot'a?
będzie ci się ciągle psuł... :x
co ci się w nim tak podoba :?:
nie polecam kupować tego samochodu...
don't worry be happy :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

23 Lut 2007, 23:32

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze peugeot bedze sie psul? Pewnie z internetowych plotek... Zdaje mi się, że większość ludzi narzekających na Peugeoty nigdy nimi nie jeździła.
bendi
Początkujący

24 Lut 2007, 11:04

bendi napisał(a):Na jakiej podstawie twierdzisz, ze peugeot bedze sie psul? Pewnie z internetowych plotek... Zdaje mi się, że większość ludzi narzekających na Peugeoty nigdy nimi nie jeździła.

oczywiście że jeździłem peugeot'em, mój tata miał 405...
ciągle mu się psuł, ciągle był w naprawie... :roll:
to klocki, to amortyzatory ciągle mu nawalał... :cry:
może trafił na taki zły model :?: niestety nie mam dobrych doświadczeń z peugeote'm...
ale teraz ma VW Sharan'a... ten samochód się wcale nie psuje...
polecam ogólnie VW...
PZDR :wink: :wink: :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lut 2007, 00:59

Mój ojciec mial 405 i teaz ma dwie 406 i żaden mu sie nie psuł a 405 zrobil 650 tys. więc wie coś na ten temat.A ja znowu mam zle doswiadczenie z Sharanem w nowszej i starszej wersji bo kumple ojca i moi mieli i straszny szajs więc to jest tak opierac sie na opowiadaniach ludzi. ty trafiłęś na jeden szajs a moi kumple na inne.ogólnie Peugoty fajne autka....
Łukasz789
Aktywny

25 Lut 2007, 02:26

Łukasz789 napisał(a):Mój ojciec mial 405 i teaz ma dwie 406 i żaden mu sie nie psuł a 405 zrobil 650 tys. więc wie coś na ten temat.A ja znowu mam zle doswiadczenie z Sharanem w nowszej i starszej wersji bo kumple ojca i moi mieli i straszny szajs więc to jest tak opierac sie na opowiadaniach ludzi. ty trafiłęś na jeden szajs a moi kumple na inne.ogólnie Peugoty fajne autka....

bywają takie przypadki...
gdy by nie te doświadczenia, mieli byśmy inne zdanie o tych samochodach :wink: :wink: :wink:
Leo;))
Początkujący
Awatar użytkownika