jak pewnie zdążyłeś zauważyć nikt tu nie lubi francuzów więc nie licz na konstruktywne opinie ja zato doradzam ci 406 , wujek ma i od 9 lat nie był w serwisie (160 k przebiegu)
Owszem francuzy nie cieszą się powodzeniem, ale Laguna I jak najbardziej może być ciekawym wyborem. Całkiem niezawodne autka, ciekawe wnętrze, silniki sprawiające wrażenie mocniejszych niż są rzeczywiście. Auto duże i tanie. Czego chcieć więcej?
Alfa Romeo Giulia GTA 1965 rok Pośród Alf Romeo z lat 60., które najbardziej zapadły w pamięć jej miłośników, pierwszoplanową rolę zajmuje Giulia Sprint GTA, niezaprzeczalna gwiazda wyścigów. Jej kształt jest prawie taki, jak ...
Audi RS Q e-tron: innowacyjny prototyp z nowymi ulepszeniami Audi kontynuuje doskonalenie modelu RS Q e-tron przed trzecim startem w Rajdzie Dakar. Rajdowy prototyp, wyposażony w innowacyjny napęd elektryczny, wysokonapięciowy akumulator i konwerter energii, otrzymał kolejne, ostatnie ...
Jeżeli chcesz podobnej klasy to passat, 626, accord, A4, bmw 3, merc C. Jak widać wybór jest szeroki, więc sprecyzuj bardziej swoje wymogi... jaka cena, czego oczekujesz od samochodu itd.
u mnie dwoch znajomych ma lagunki jeden juz bardzo dlugo a drugi pol roku...i musze powiedziec ze sprawuja sie wrecz bardzo fajnie...i przystepna moc maja...wnetrze dopracowane...mysle ze fajnie urzadzone...zewnetrzny wyglad tez mily dla oka...nie wiem czemu francuzy nie ciesza sie powodzeniem...ale chyba to przez wczesniejsze modele...mysle ze warto kupic mlodsy rocznik (oczywiscie dobrze wybrac i przemyslec) niz starszy drozszej marki...aleto juz jak kto woli:P
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.