25 Maj 2013, 11:49
Od siebie Ci powiem że możesz zajrzeć w google i wpisać Peugeot 406 2.0E opinie lub 2.0HDI opinie i sam zobaczysz jak to wygląda a tak nawiasem troche podejrzana jest cena 9tyś za coupe....
Mój wujek ma 2.0HDI i mówi że innego nie chce ocynk,b.dobre zawieszenie,ekonomia,stylistyka bezawaryjność,wygoda i przestronność jeśli chodzi o Kombi
natomiast musisz dobrze sprawdzić tylną oś czy koła nie chowają się do środka czy jedno nie jest na maroko drugie na kaukaz bo mają belkę z tyłu i ona lub się zużyć,wiadome też elementy blacharskie czy są równe drzwi,klapa bagażnika i czy nie ma za dużych przerw w el.blacharskich,zajrzeć do bagażnika pod dywaniki czy nie było ingerencji blacharza niechlujnej...czy jedzie prosto itd,wiadome silnik też sprawdzić najlepiej jechać na stacje diag.ale moim zdaniem nie będziesz narzekał...aha zapomniałbym sprawdź koniecznie czy nie ma filtra cząstek stałych(FAP) bo przy wymianie są kosztowne od 1tyś w góre można je usunąć ale wtedy będzie leciał mały dymek z tyłu... cóż chyba to wszystko myślę że inni podpowiedzą wiecej bo mogłem cos przeoczyć.