REKLAMA
pasjonat80 napisał(a):Ja poleciłem po prostu dobry samochód - wiem bo go mam.
Założyłeś tutaj konto i w pierwszych 3 postach poleciłeś swoje auto na sprzedaż. 1.3 to najgorszy diesel w Astrze H.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pasjonat80 napisał(a):Ja poleciłem po prostu dobry samochód - wiem bo go mam.
pasjonat80 napisał(a):Kolego jak masz cos kupić, to po pierwsze - mirnik lakieru w rękę i szukaj. Jak było coś malowane- omijaj szerokim łukiem. Bo później rudej nigdy nie wypędzisz i nikt go nie odkupi.
Chciałbym to zobaczyćpasjonat80 napisał(a):No i mój palił 6 ropy
Ale głupoty.... Czyli śmiesz twierdzić że moje auto jest złomem bo miała malowane nadkole?pasjonat80 napisał(a):Jak było coś malowane- omijaj szerokim łukiem.
Koniu napisał(a):Ale głupoty.... Czyli śmiesz twierdzić że moje auto jest złomem bo miała malowane nadkole?
Po co ryzykować kupując z malowanym nadkolem? A może koło bylo jeszcze przestawione? A moze juz zbieżności nie da się ustawić??
Dlatego jeśli auto jest naprawiane, a nie wiesz co bylo wczesniej, lepiej nie kupować. Możesz miec inne zdanie.
A 1.3 JTD nie jest udanym silnikiem, tak nawiasem mówiąc.
nie chcę burzyć Twojej teorii, ale... każde auto wychodzące z fabryki jest malowanepasjonat80 napisał(a): Jak było coś malowane- omijaj szerokim łukiem
pasjonat80 napisał(a):W Polsce można kupić auta niemalowane. I takich proponuję szukać.
Kupując lakierowane, nawet jeden element- wiąże się z ryzykiem. Nigdy nie wiesz co było wcześniej. I proszę, nie przekonuj nikogo że jest inaczej.
Jeśli nie ma zdjęć przed naprawa, lub musisz kupić po naprawie, skorzystaj z pomocy specjalisty i zrobić geometrie samochdu.
Płacisz 70 000 więc wymagasz bo kupujesz auto nowe. W używanym 10/15 latku jest ogromna szansa że auto było gdzieś malowane. I jak tu zaczniesz wybrzydzać to handlarzyk tak Ci spoleruje lakier, ewentualnie wymieni elementy i nie będzie malował że kupisz rzeczywiście auto w oryginalnym kolorze, szkoda że poskładane z kilku.pasjonat80 napisał(a):Płacisz 70000.