Peugeot 5008 2016 włączenie filmów na ekranach

27 Wrz 2020, 15:49

Hej! Czy ktos może mnie naprowadzic co powinienem kupić aby moc dzieciakom puszczac bajki podczas podróży? Najlepiej z opcja przesyłu z telefonu jeśli jest taka mozliwosc. Z tego co czytalem to jakis tv box bo jest wejscie av w aucie ale który, jaki i co z zasilaczem? Ma ktoś sprawdzone urzadzenie??
batzmc
Obserwowany

28 Wrz 2020, 12:12

Napisz co masz w samochodzie zainstalowane? Masz jakieś ekrany w zagłówkach? I czy jest to oryginalnie montowane czy dokładane?

Czy ma to być całkowicie nowe rozwiązanie i nic jeszcze nie masz do niego?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

28 Wrz 2020, 12:46

Zainstoalawne mam dwa monitory w zaglowku, i w srodkowym slupku sa wyjsca av1 i av2 do drugiego monitora. Wszystko jest fabryczne, wyglada to dokladnie w ten sposob: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3714906.html
Teraz doczytałem ze powinienem miec tez sluchawki bluototh do tego zestawy ale musze dokupić, i niby musza być te oryginalne co też jest tmdla mnie dziwne skoro to przecież standard.
Tak najlepiej nowe sprzet chciałbym dokupic. Z tego co wiem moglbym dokupic byle jaki odtwarzacz samochodowy dvd ale nie potrzebuje dodatkowego ekranu. Moze sa jakies inne ciekawsze rozwiazania? Fajnie jakby mial androida odrazu
batzmc
Obserwowany