Peugeot 607 wyświetlacz

15 Sie 2016, 07:04

Witam mam problem z wyświetlaczem kolorowym. Przestał działać a razem z nim padło też sterowanie radia przy kierownicy.jest to 2001 rok. Wczoraj jak odpaliłem auto wyświetlacz zapalił się i wyświetlał napis aplication fatal error insert a sw cd. I jak wyłączyłem zapłon to znowu nie działa tylko widać jak przez chwilę mruga na biało czarno. Gdzie mogę szukać przyczyny
Skoraś
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2001
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 607
Silnik: 2.2 158km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Sie 2016, 09:45

Najlepiej u elektornika z oryginalnym programem Peugeot Planet - mógł się zepsuć zespolony przełacznik przy kierownicy, mógł się zepsuć sam wyświetlacz, a mogło się też wysypać oprogramowanie w komputerze komfortu.
Anjin
Zaawansowany

Auto: Peugeot

15 Sie 2016, 14:24

Rozebrałem osłone nad nogami pasażera i tam jest kabel (światłowód) i wisi sobie luźno i nie ma miejsca żeby go wpiąć. Dzisiaj jechałem na grzyby to wyświetlacz działał całą drogę ale jak już zgasiłem auto i po ponownym uruchomieniu już się nie świeci
Skoraś
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2001
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 607
Silnik: 2.2 158km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryczne Renault 5
    Pierwsze elektryczne Renault 5 zostało zaprezentowane wiosną 1972 roku we współpracy z francuskim zakładem energetycznym EDF. Wyprodukowano 100 egzemplarzy modelu. Egzemplarz prezentowany na stoisku Renault na salonie ...