Peugot 106xr

05 Cze 2007, 22:28

Witam forumowiczów,jestm tutaj nowy.Mam do was pytanie czy opłaci sie kupić Peugota 106xr 1.1 rocznik 1996 /1997czy warto się pchać w to auto czy poszukać czegoś innego prosze o opinie na temat tego auta.A takze ,sugestie co można ewentualnie kupić za 7000zł za miast peugota 106xr.
Z góry dziękuje.!
Wrrrrr
Martyn
Nowicjusz

06 Cze 2007, 09:31

martyn: :D w takim przedziale cenowym o każdym aucie spotkasz krytyczne opinie, o "francuzach" zwłaszcza.
Można porozglądać się za vw polo, golfem...i tym podobnymi; susuki swift może? :lol:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

07 Cze 2007, 13:11

Wiem ,ale chodzi mi o to czy warto wogule kupować takiego peugota czy lepeij zsatnowić się czymś innym.Co mało i pali jest trwałe??? Nie oczekuje po tym aucie zadnych cudownych osiągów.Co doradzacie,mam nadzieje iż odpowiedzą użytkownicy o wyższej randze niż Nowicjusz.
Wrrrrr
Martyn
Nowicjusz

07 Cze 2007, 19:16

Martyn: nie patrz na "klasyfikację" niebieskimi paskami. To jest wyznacznik ilości postów - niekoniecznie z sensem napisanych.
Jeśli zamierzasz jakoś temat wyczerpać - spróbuj dla orientacji przejść na Allegro i zainteresować się może Astrą 1.6 lub Corsą 1.4 powyżej '95. Można spotkać z dwoma poduszkami i w ogóle miłym wnętrzem. Te silniki są dobre w eksploatacji na LPG, a części masz zatrzęsienie i niedrogich.
W końcu - czy kupujemy autko, aby je używać, czy ciągle naprawiać? :wink:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

07 Cze 2007, 20:55

a ja ci go poloce poniewaz ja sam mialem doczynienia ze 106 i zlego slowa o nich nie moge powiedzieć. nieslyszałem żeby z nimi były problemy.do tego bardzo ekonomiczny.Cenowo jest tańsze o0d konkurencji zwlaszcza te okolo 2000-2001.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków