kjeerowniku możesz być podejrzliwy to twoje prawo ,pamiętaj że nie każdy myśli o tym by wykołować rodaka czy kogokolwiek,ostrożny nie musisz nawet być na razie bo nikt od ciebie nie żąda kasy ani zaliczki ja tutaj widzę tylko jedną ściemę ,wiesz jaką?!To ten Peugeot 307 z instalacją multiplex ,to jest ściema ,zakochasz się i znienawidzisz ,bywają jednak tacy ,którym nic się nie dzieje z tym samochodem ,ja 307 bym nie kupił ,to samochod niskiej jakości chociaż najpiękniejszy w swej klasie,niska jakosć ,tego sobie nie wymysliłem oceniony tylko na 3plus,to mało !Piszesz o bojażni Bożej?!Kto się boi Nieskończonej Dobroci?!Najuczciwsi są ci ludzie i najporządniejsi ci którzy boją się samych siebie,przed sobą odpowiadają i samych siebie się wstydzą ,tylko tacy ludzie są najszlachetniejsi!
[ Dodano: Sob Lip 11, 2009 08:24 ]Bywają ludzie tak niespotykanie przyzwoici i uczciwi,że wydają się dla innych nienormalni,dla mnie to największy ewenement w naszym kraju,dlatego cierpimy wszyscy,wybieramy na rządzących tych o których wiemy,że byli nie fair -play a wiecie dlaczego?!Lubimy takich jacy sami jesteśmy a uczciwość i przyzwoitość to podstawa naszego człowieczenstwa.Rady Andrewb,Dishmana?!Takimi radami nie możesz się nie sugerować,na razie nie ma mowy o żadnym przelewaniu zaliczki o żadnych pieniądzach ,facet chce ci nawet udostępnić samochód do testowania ,najprawdopodobniej trafiłeś na uczciwego człowieka ,ufa tobie ,może jesteś tego wart a on to wyczuwa?!
![Wink :wink:]()
Szkoda tylko,że to akurat ten Peugeot a nie np.406!
![Exclamation :!:]()