Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
IF gold award nagroda stylistyczna dla Audi A3 Najnowsza wersja Audi A3 została ponownie nagrodzona za nowoczesną stylistykę. W oczach jury przyznającego nagrody iF, zarówno wnętrze, jak i wygląd zewnętrzny tego kompaktowego modelu z Ingolstadt, wyznacza zupełnie ...
1.Bardzo ładny Lanos szkoda że bez lpg ale obejrzyj. 2.Colt też niczego sobie. 3.Jak wyżej. 4.To sobie odpuść napewno,silnik totalne dno.. 5.Trochę poobijany i na oględzinach sprawdż czy ma progi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
No właśnie, a na takich oględzinach to na co głównie zwrócić uwagę? Nie znam się na tym w ogóle niestety. Ale ten colt i lanos podobają mi się najbardziej więc się umówię
Jeśli nie znasz się na autach to zabierz ze sobą ktoś kto zna choć trochę temat albo poprostu weż auto na stacje diagnostyczną ale pamiętaj że Ty ją wybierasz a nie sprzedający.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mam kolegę mechanika, który mi powiedział żeby do jego zakładu przyjechać i on tam sprawdzi. Czyli najlepiej żebym od razu zaproponował spotkanie tam u niego w zakładzie. Zacznę od Colta w takim razie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.