REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
minicomp napisał(a):- Polonez, ale chyba tylko caro bo borewicza nie znajdę w dobrym stanie
- Fiat 125p / 126p
- BMW e30,32,34 też raczej poza budżet. Odrzuca mnie to, że jeżdżą nimi same łyse pompki...
minicomp napisał(a):ale z umiarem nie taki typowy wiejski tiuning, ale delikatne zmiany detali i odmłodzenie.
hahaha a jaki ty chcesz mieć przebieg w 20-30 letnim samochodzie?minicomp napisał(a):Chciałbym też zapytać co myślicie o dobrze serwisowanych silnikach golfa II z przebiegiem 300tys + bo się martwię czy coś takiego miało by szansę na przejazd jeszcze kilku lat ?
minicomp napisał(a):I co myślicie o swapach silnika czy istnieją jakieś minusy w tym przypadku ?
LPG to nic strasznego a stare silniki wyjątkowo dzielnie znoszą podtlenek LPGminicomp napisał(a):Wolałbym samochód bez gazu bo nie chcę męczyć nim silnika.
minicomp napisał(a):No to jest logiczne ze nie bedzie miał 100tys. ale po takiej eksploatacji obawiam sie tego ze kupie samochód pojeźdze 2 lata i silnik do remontu. Po prostu chciałem wiedzieć jak trwale sa te silniki.
krzysiek4000 napisał(a):Stare silniki są dużo trwalsze niż nowe silniki w nowych wozach