Pierwsze autko 4 k więcej w środku

10 Sty 2014, 21:52

Siemanko.
Uznałem, że na tym forum znajdują się kompetentne osoby, które są w stanie pomóc mi w wyborze najlepszej opcji.
Tak wiem, że za tą cenę nie można spodziewać się czegoś super,super, ale niestety więcej nie posiadam.
Dobra przejdźmy do konkretów.
-Maksymalnie 4 tysiące złotych.
-Bardziej chodzi mi o znalezienie odpowiedniego modelu, bo na szukanie aukcji mam trochę czasu.
-Chodzi mi o średniej lub małej wielkości autko, które jednak ma trochę koni pod tą maską.
-Co do części to, jak wiadomo tutaj też dosyć ważna sprawa, ponieważ wiadome jest, że awarie w aucie za 4 k będą.
-Oczywiście będę starał się kupić auto najlepiej w gazie lub w dislu aby nim jeździć a nie stać.
-Może być 3, czy 5 drzwiowy nie ma znaczenia.
Co do poszczególnych modeli to niestety, ale nie za bardzo się orientuję.
Kolega posiada Renault Megane coupe i wydaje się to ciekawą opcją, lecz nie wiele wiem na temat ceny części i awaryjności.
-Nissan Almera
-Toyota Corolla
-Civic
Podawajcie propozycje z góry dzięki !
Ostatnio edytowany przez AtomowyTomek, 10 Sty 2014, 22:07, edytowano w sumie 1 raz
AtomowyTomek
Obserwowany

Auto: nie mam

10 Sty 2014, 22:06

Za 4000zł kup coś co jest w dobrym stanie,nie ma co wskazywać konkretnego auta.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Sty 2014, 22:10

Astra F 1.6 8v z LPG
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault na salonie Rétromobile
    Renault na salonie Rétromobile, obowiązkowym wydarzeniu dla wielbicieli zabytkowych samochodów, odbywającym się w dniach 5-9 lutego 2020 roku na terenach wystawienniczych przy Porte de Versailles (hale 1, 2 ...