Pierwsze autko dla 18-to latka do 5 tys

15 Gru 2012, 15:56

1.3 z gazem kupiłeś, to pewnie muł straszny :|
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

15 Gru 2012, 17:00

Za te pieniądze muł nie muł aby jeździł :) Mam nadzieje że pojeździsz nim trochę .
MatHl
Początkujący

Prawo jazdy: 02 01 2012
Auto: Felka
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

15 Gru 2012, 17:46

właściwie to 1.4 ;) szybki nie jest, na autostradzie wyciągnął 120 i na więcej nie liczę ;p , zbiera się nie najgorzej :) , mała masa więc silnik wystarcza.

Sprzedający sprzedawał golfa by od razu kupić większe auto i było to chyba na zasadzie szybko sprzedać i od razy wziąć inny i cena była okazyjna. Pojeździliśmy nim i technicznie był dobry, jedyny - to to że przy oględzinach pękł wężyk od chłodzenia i się płyn wylał ale na miejscu naprawiliśmy i dzięki temu też wymieniliśmy płyn ;), wizualnie nieco gorzej bo muszę pomalować maskę, bagażnik i 1 drzwi ale zrobię to tanim kosztem po znajomości. Najważniejsze że nie ma rdzy a podłoga jest zdrowa ;) właściciel dbał o auto ;) i ja również będę ^^

dziękuję ;) i również mam nadzieję że nim trochę pojeżdżę
TheS
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 07 05 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Freemont / Scion tC / Trafic
Silnik: 2.0jtd / 2.4 vvti
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Gru 2012, 23:25

Są jeszcze normalni ludzie bo na tym forum jest opinia że dobre auto musi kosztować że za tyle to można kupić golfa 2 to jest frajerstwo nabijać komuś kasę.Starczy poszukać i oglądać a napewno coś ciekawego się znajdzie.Jakoś nie mogę tego zrozumieć czemu tak u mas kochają te golfy i 80 siątke przecież jest wiele lepszych aut w tej cenie .
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

16 Gru 2012, 10:10

ak83 napisał(a):Są jeszcze normalni ludzie bo na tym forum jest opinia że dobre auto musi kosztować że za tyle to można kupić golfa 2 to jest frajerstwo nabijać komuś kasę.Starczy poszukać i oglądać a napewno coś ciekawego się znajdzie

Święta racja. Też to często powtarzam, a nawet temperuje takich gości co polecają przestarzałe auta za wielką kasę. Ostatnio co mi utkwiło w pamięci to ktos tam polecał Sierre do 8 tys zł :no:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

16 Gru 2012, 13:03

ja mam 21lat i od 4miechów śmigam Corsą B 1.2 KAT 45KM
autko małe ale świetne i tanie do miasta, polecam wersje co ma więcej kucyków pod maską 65KM chyba i nic tylko lać wahe i jeździć
darlowiak
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 02 2010
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Opel Corsa B 1.2
Silnik: 1.2KAT 45KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nissan NV200 - TAXI na ulicach Barcelony
    Nissan zaprezentował 22 listopada model NV200 oraz koncepcyjny pojazd e‑NV200 jako taksówkę miejską nowej generacji, przygotowując grunt dla pojazdów zeroemisyjnych w Hiszpanii i zapowiadając dalszy dynamiczny ...