Pierwsze autko do 15 tys. zł

22 Lis 2008, 23:39

:D :D :D :D P O M O C Y !!!!!!!!!poszukuję pierwszego autka i mam na wydanie 15 tys.zł i mam upatrzone autka pomóżcie mi wybrać :bardzo jestem napalony na fiata barchettę gdyż jeżdziłem i jest super ale niewiem jakie odczucia w pozostałych autkach które tez mi się bardzo podobają,i proszę o poradę:fiat barchetta,opel vectra b, volkswagen golf 4 , bmw e36 serii 3 ,autko musi być mocne przynajmniej żeby v-max wynosił 200km/h,auto potrzebuję do dynamicznej sportowej jazdy,bardzo proszę o pomoc w wyborze które z pośród tych aut mi najbardziej radzicie kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziękuję :D :D :D :D
Arkadiusz
Nowicjusz

25 Lis 2008, 18:02

Chcesz auto do dynamicznej jazdy - kup bmw e36
318is -1.8l 140km
320 - 2.0l 150km
323- 2.5l 170 km
Nimi da sie dynamicznie pojezdzic a za taka kwote to spokojnie znajdziesz samochod w dobrym stanie ktorym dlugo pojezdzisz choc koszty utrzymania sa "spore"
Toczefele
Nowicjusz

25 Lis 2008, 18:29

Arkadiusz napisał(a):,auto potrzebuję do dynamicznej sportowej jazdy

kolego kup sobie lepiej maluch żebyś się nauczył jeździć!! bo z tego co piszesz wnioskuje że będziesz zagrożeniem dla innych użytkowników dróg
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

25 Lis 2008, 22:11

nie nie nie kolego nie będę zagrożeniem dla użytkowników dróg ponieważ jeżdżę już troche i po prostu nie mam swojego autka,a prawko mam od 2 lat i miałem już malucha citroena ale teraz chcę coś dynamicznego i mocnego i czy opłaca się kupić fiata barchettę
Arkadiusz
Nowicjusz

25 Lis 2008, 22:16

"ford gó..no wort a fiat jego brat" więc się dobrze zastanów
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lis 2008, 22:16

obecnie jestem kierowcą samochodu cięzarowego
Arkadiusz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    [2018] Lexus UX
    Auto zbudowane jest na nowej platformie oznaczonej GA-C, zapewniającej niskie położenie środka ciężkości pojazdu, a tym samym stabilną jazdę i sportowe możliwości. UX ma 4495 mm długości, 1840 szerokości i 1520 wysokości. ...

25 Lis 2008, 22:18

kolego może fiat jest g...o wart ale w twoim rozumieniu.Fiaty to dobre autka ja nie jestem do nich uprzedzony a barchetta ma silnik od alfy romeo,wiem bo kuzyn kupił barchetę
Arkadiusz
Nowicjusz

25 Lis 2008, 22:24

kolego dobrze się zastanów nad takim autem a że ma silnik do alfy to jeszcze bardziej przemawia na niekorzyść. przerobiłem już w życiu kilka aut i wiem że fiaty są dobre tylko pod względem tanich części a alfy to już kompletna porażka, psuje się wszystko i w każdym wieku
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lis 2008, 22:25

słuchaj kolego mój kuzyn ma barchettęę już 4 lata i nie miął z nią problemów
Arkadiusz
Nowicjusz

25 Lis 2008, 22:30

Jak sam lepiej wiesz i nie sluchasz innych to po co pytasz?
velhad
Nowicjusz

Miejscowość: Wa-wa

25 Lis 2008, 22:34

słuchaj velhad ja słucham innych ale ten fiat zrobił na mnie duże wrażenie i niedobrze mi się robi gdy ktoś go obraża
Arkadiusz
Nowicjusz

25 Lis 2008, 22:39

kolego szukasz tu porady a więc ci ją dałem, nie namawiam do konkretnego auta ani nic w tym stylu. jeśli jesteś przekonany że to dobry wybór to kupuj.
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Lis 2008, 22:41

Niestety wiele powiedziec ci nie moge bo tym nie jezdzilem ale zacytuje kumpele ktora tez sie napalila na tego fiata "Wiem ze polowe czasu bedzie stal u mechanika ale i tak jest piekny i musze go miec". Z tego co wiem gadala z kilkoma osobami ktore maja/mialy ten samochod wiec podejrzewam ze nie jest to najmniej awaryjne auto swiata;) Jak w koncu znajdzie sobie ten wymazony model i go kupi bede mogl wiecej powiedziec.
velhad
Nowicjusz

Miejscowość: Wa-wa

26 Lis 2008, 08:23

moim zdaniem mozesz kupic sobie Vectre B z silnikiem 2.5 V6,oczywiscie bez gazu i sam tez go nie zakladaj, bo juz te autko nie bedzie takie dynamiczne po jakims czasie
Grzes
Nowicjusz

Miejscowość: Łomża

26 Lis 2008, 23:00

a co powiecie na mazdę mx-5
Arkadiusz
Nowicjusz