P O M O C Y !!!!!!!!!poszukuję pierwszego autka i mam na wydanie 15 tys.zł i mam upatrzone autka pomóżcie mi wybrać :bardzo jestem napalony na fiata barchettę gdyż jeżdziłem i jest super ale niewiem jakie odczucia w pozostałych autkach które tez mi się bardzo podobają,i proszę o poradę:fiat barchetta,opel vectra b, volkswagen golf 4 , bmw e36 serii 3 ,autko musi być mocne przynajmniej żeby v-max wynosił 200km/h,auto potrzebuję do dynamicznej sportowej jazdy,bardzo proszę o pomoc w wyborze które z pośród tych aut mi najbardziej radzicie kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziękuję
Chcesz auto do dynamicznej jazdy - kup bmw e36
318is -1.8l 140km
320 - 2.0l 150km
323- 2.5l 170 km
Nimi da sie dynamicznie pojezdzic a za taka kwote to spokojnie znajdziesz samochod w dobrym stanie ktorym dlugo pojezdzisz choc koszty utrzymania sa "spore"
nie nie nie kolego nie będę zagrożeniem dla użytkowników dróg ponieważ jeżdżę już troche i po prostu nie mam swojego autka,a prawko mam od 2 lat i miałem już malucha citroena ale teraz chcę coś dynamicznego i mocnego i czy opłaca się kupić fiata barchettę
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
[2018] Lexus UX Auto zbudowane jest na nowej platformie oznaczonej GA-C, zapewniającej niskie położenie środka ciężkości pojazdu, a tym samym stabilną jazdę i sportowe możliwości. UX ma 4495 mm długości, 1840 szerokości i 1520 wysokości. ...
kolego może fiat jest g...o wart ale w twoim rozumieniu.Fiaty to dobre autka ja nie jestem do nich uprzedzony a barchetta ma silnik od alfy romeo,wiem bo kuzyn kupił barchetę
kolego dobrze się zastanów nad takim autem a że ma silnik do alfy to jeszcze bardziej przemawia na niekorzyść. przerobiłem już w życiu kilka aut i wiem że fiaty są dobre tylko pod względem tanich części a alfy to już kompletna porażka, psuje się wszystko i w każdym wieku
Niestety wiele powiedziec ci nie moge bo tym nie jezdzilem ale zacytuje kumpele ktora tez sie napalila na tego fiata "Wiem ze polowe czasu bedzie stal u mechanika ale i tak jest piekny i musze go miec". Z tego co wiem gadala z kilkoma osobami ktore maja/mialy ten samochod wiec podejrzewam ze nie jest to najmniej awaryjne auto swiata;) Jak w koncu znajdzie sobie ten wymazony model i go kupi bede mogl wiecej powiedziec.
moim zdaniem mozesz kupic sobie Vectre B z silnikiem 2.5 V6,oczywiscie bez gazu i sam tez go nie zakladaj, bo juz te autko nie bedzie takie dynamiczne po jakims czasie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.