w końcu się dodzwoniłem:) Gość uświadomił mnie, że od 1.01. nie będę musiał płacić recyklingu. wiec w sumie rejestracja wyjdzie mi tak jak polskiego auta. (plus przegląd jak się domyślam)
@edit
Doczytałem teraz o opłacie depozytowej. Czyli wychodzi na jedno:) tylko czy ona wejdzie w życie? wiecie coś na ten temat?
Nie była walona:) Jedzie równo nie stuka nie ściąga. Może to kwestia zdjęcia. Autko zadbane. Nawet bardzo. Silnik niemyty bez wycieków:D szpary pomiędzy elementami równe. Godzinę go oglądałem. Jeśli nawet miał stłuczkę.(auto ma 15 lat) To nie było to nic wielkiego
QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi) Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...
Jak przygotować samochód na najzimniejszy okres w roku? Zima jak co roku zaskoczyła kierowców. Jedni w pośpiechu zapisują się na wymianę opon na zimowe, jeszcze inni weryfikują stan akumulatora. Eksperci sieci warsztatów samochodowych Q Service Castrol podpowiadają, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.