REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
powiem Ci taaak jest zakamuflowanym miłośnikiem tych aut który już nie panuje nad tym co pisze, co lubi i pewnie co myśli a problem polega na tym że zawsze wszystko skłania się że "niemiecko będzie tanio"...Lovato34 napisał(a):Lovato34
Lovato34 napisał(a):i warto pamiętać ze są jeszcze inne silniki 2,8 Vr6 np...i mówimy o golfie III który kosztuje średnio ok 3 tys zł..w zwykłym wersjach..
Lovato34 napisał(a):Tak apropo
[link do oferty na Allegro wygasł] ... ml#thumb/7
ideał nie jest ale raczej nie śmietnik, ideały to są na mobile.de za 4 tys euro...to się zgadza..
Lovato34 napisał(a):i warto pamiętać ze są jeszcze inne silniki 2,8 Vr6
Lovato34 napisał(a):Wychodzi na to że autor powinien kupić sobie seicento to bedzie najlepszy wybór
szybki napisał(a):A jak Niemcowi wytkniesz kiepskie opony i zejdzie Ci 200-300eur to ile wyjdzie...????
szybki napisał(a):Lavato pamiętaj że limitowane edycje aut wybiera się z większym budżetem i najlepiej zadbane i jest to normą
Lovato34 napisał(a):i jak już rozmawiamy o rzadkich to takie auto to jest rzadka odmiana:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... b4246b1148
Lovato34 napisał(a):Dobry żartja mam nowe opony Michelin mają 7 miesięcy R17..to ile mogę wołać za auto? 14 tys? ok super
na 100% Niemiec ma kiepski opony i za tyle sprzedaje..takie trupy to tam za 1500 euro chodzą
Lovato34 napisał(a):Ok to proponuje to skierować do tych którzy nie rozumieją dlaczego Golf mimo że populus w wersji 1,8T, 2,8 Vr6 czy R32 osiągi takie kwoty..
Lovato34 napisał(a):z resztą był temat o Passacie R36 przypomnij sobie co tam pisałeś panie Hipokryto
BMW E36 316i tez ma inne ceny niz M3 E36..
Lovato34 napisał(a):P.S. poza tym trochę mylisz pojęcia..w Golfie mk3 było ok 20 wersji silnikowych..
Lovato34 napisał(a):2.0 GTI występowało jako zwykłe 115 KM oraz 16V 150..
Lovato34 napisał(a):i jak już rozmawiamy o rzadkich to takie auto to jest rzadka odmiana:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... b4246b1148
Lovato34 napisał(a):tylko zobacz na silnik, klima automatyczne, lampy, fotele itd..a nie auto które ma tylko 150 koni i ciut lepsze wyposażenie niż 1,4..
więc 2,0 16V GTI jest mniej popularne niż zwykłe 1,6 ale to nie jest BMW M3..wersji nietypowych w mk3 była cała masa..
przykłady szybkiego są spoko, ale ja zejdę trochę na ziemię.Lovato34 napisał(a):P.S. poza tym trochę mylisz pojęcia..w Golfie mk3 było ok 20 wersji silnikowych..
2.0 GTI występowało jako zwykłe 115 KM oraz 16V 150..ale oprócz tego były tez rzadkie 1,6 GT albo 1,8 GT, były 2,8 Vr6, były 2,9 Vr6 Syncro, TDI syncro itd..
mike napisał(a):Opel Vectra b i500. Niby to zwykła Vectra 2.5 v6 dla laika zwieśniaczona spojlerami, ale te spojlerki są od Irmshera, a wyprodukowano jej 1300 sztuk przed FL i jedynie 300 po lifcie. Tak więc jest to biały kruk, podobnie jak sam pakiet Irmshera więc możesz sobie kupić śmietnika 1.6 8v czy 2.0 DTI za 3k, a możesz mieć też unikatowe ale nie uciążliwe w codziennej eksploatacji auto
Petento napisał(a):Golfa III się kupuje za 2-3 tysiące złotych
szybki napisał(a):A na sam koniec sprawdź sobie hasła w stylu pug 205 gti t16, renault5 turbo max, hf integrale 5d, cytryna bx 4tc i odpowiedz sobie czy dałbyś za nie po np: pół milona złoty
no i...? Bo nie bardzo rozumiem.Lovato34 napisał(a):Jesteś pewien? to pokaż mi w 2,0 115 KM która tez była GTI, sportowe kubły Recaro i dekory drewniane, GTI funkcjonowało jako wyższy standard ale wyposażenia były różne np 1,8T 180 KM 25 Jahre miał dekory aluminiowe, a np V5 jako GTI mają te dekory drewno-podobne o innej kolorystyce tak jak TDI mocniejsze..
Lovato34 napisał(a):Tylko jakoś nie protestujecie w innych tematach tylko nagle teraz przy aucie 23 letnim GTI..
Lovato34 napisał(a):Trochę przesadzasz czy my mówimy o klasykach? z lat 70-80?? Ja wiem że Golf I GTI gościł u Pana Klimka nieraz i ma ceny wysokie..
ale to tak jakbys porównywał Biblie w skórze z 1790 roku a z 1990..roku..
trochę jednak przesada..
Lovato34 napisał(a):poza tym w mk3 były trzy wersje GTI - 2,0 115 KM, 2,0 16V 150 i 1,9 tdi 110 KM
mike napisał(a):Zasadniczo nie udowodniłeś mi nic, z wyjątkiem jakiś wyimaginowanych detali
szybki napisał(a):Za limitowane edycje płacisz w każdej marce