To jak stoi 3miechy to odpowiedz sobie sam czy warto,po komisach codziennie można spotkać kogoś kto szuka auta i niewierze że nikt sie nią dotychczas nie zainteresował.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Tak tylko , zmieniona cena jest od nie dawna...
No , wiesz jeżeli an stacji nic nie wykryje poważnego - to myślę , ze za ta cene nic lepszego nie znajdę chyba , że się mylę ?
A orientujecie się ile kosztuje taki przegląd na stacji kontroli pojazdow ? I czy napewno pzrerejestrowanie Austriackiego samochodu bedzie wynosila tylko ok. 1500 zl?
Jakie macie obroty silnika na ostatnim biegu przy 100km/h? Tak jak w temacie. Mam wrażenie, że to zmowa producentów aut, że dają tak krótkie przełożenia skrzyni biegów. Silnik chodzi na wysokich obrotach i niepotrzebnie spala cenne zasoby paliwa naszej planety. ...
Toyota Yaris - historia najpopularniejszego modelu marki w Europie Historia Toyoty Yaris, najpopularniejszego modelu marki w Europie, jest bogatsza niż można by sądzić, patrząc tylko na jego trzy generacje. Przez 19 lat swojej obecności na rynku Yaris niemal co roku zaskakiwał swoim nowym ...
ja dzisiaj jak byłem z tatą w pracy skorzystałem z okazji, że "robiliśmy" SKP więc się ładnie spytałem pana jaka cena badania. Powiedział, że 20-30 PLN tylko, że to jest koszt na "połóweczkę" Myślę, że dla orientacyjnego ogarnięcia samochodu i tak warto.
Pan Pikus możesz znaleźć co najwyżej jeszcze większego trupa. Okazji nie ma . Auto jeśli stoi 3 miechy to musi coś z nim być. Nawet tamta cena była niska
przeglad nic nie da silnik pewnie zalany motodoktorem na analizatorze nie wyjdzie nie raz widziełem jak auta bez katalizatora miały norme al;e reszte sprawdzisz zawieszenie spod luzy wszelaki ale silnik zeby sprawdzić musiałbys zrobić jazde próbna 1000 kilometrow i wrocic
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.