Pierwsze autko

30 Wrz 2009, 16:25

Fiat jest mniej awaryjny. Niby mówi się ze Fiaty są awaryjne ale to wcale nie jest prawda. Mówią tak tylko ci którzy nimi nie jeździli bądź mieli zajechany egzemplarz:-)
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

01 Paź 2009, 11:47

A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...
dominiqs
Początkujący

Miejscowość: Trzebnica

01 Paź 2009, 14:32

dominiqs napisał(a):A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...

Renault Twingo wg. mnie też jest dobrym samochodem do miasta - sąsiad jeździ takim już od lat nie pali dużo, a jego egzemplarz jest praktycznie bezawaryjny,
rzuć okiem też na suzuki swift ;-)
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

02 Paź 2009, 07:14

Powiem szczerze że to Twingo lepiej podoba mi się jak Swift, choć ten najnowszy już bardzo fajnie się prezentuje, ale za taką cenę wybrał bym coś innego:)
dominiqs
Początkujący

Miejscowość: Trzebnica

08 Paź 2009, 09:24

Twingo osobiscie mi sie nie podoba. Z całego towarzystawa wybrałbym Fiata Bravo. Zgadzam sie z opinia,ze fiaty nie sa awaryjne,mozesz kupic dobrze wyposazonego. A bedzie tani w utrzymaniu,czesci sa nie drogie i dostępne.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Skoda Vision RS - innowacyjne wnętrze
    Usportowione i wykonane z produktów najwyższej jakości – takie jest wnętrze Skody VISION RS. Kompaktowy, oddający dynamicznego ducha model RS można już teraz obejrzeć na udostępnionych przez markę szkicach i ...