Fiat jest mniej awaryjny. Niby mówi się ze Fiaty są awaryjne ale to wcale nie jest prawda. Mówią tak tylko ci którzy nimi nie jeździli bądź mieli zajechany egzemplarz:-)
A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...
dominiqs napisał(a):A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...
Renault Twingo wg. mnie też jest dobrym samochodem do miasta - sąsiad jeździ takim już od lat nie pali dużo, a jego egzemplarz jest praktycznie bezawaryjny,
rzuć okiem też na suzuki swift
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Powiem szczerze że to Twingo lepiej podoba mi się jak Swift, choć ten najnowszy już bardzo fajnie się prezentuje, ale za taką cenę wybrał bym coś innego:)
Twingo osobiscie mi sie nie podoba. Z całego towarzystawa wybrałbym Fiata Bravo. Zgadzam sie z opinia,ze fiaty nie sa awaryjne,mozesz kupic dobrze wyposazonego. A bedzie tani w utrzymaniu,czesci sa nie drogie i dostępne.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Skoda Vision RS - innowacyjne wnętrze Usportowione i wykonane z produktów najwyższej jakości – takie jest wnętrze Skody VISION RS. Kompaktowy, oddający dynamicznego ducha model RS można już teraz obejrzeć na udostępnionych przez markę szkicach i ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.