Pierwsze autko :)

09 Sty 2014, 16:53

Witam piszę z prośbą o pomoc w wybraniu mojego pierwszego auta interesują mnie Ford Mondeo Mk3 VW Golf 4 BMW E46 i Mercedes W124 cupe . Najbardziej podoba mi sie Ford ale nie wiem co o tym mysleć chodzi mi o niskie spalanie ponieważ ja nie chce auta z duzym silnikiem jak wiekszosc młodych kierowców chce auto aby tylko sobie normalnie pojeździć BMW jest fajne lecz napęd na tył wiadomo co młodemu któregoś dnia do głowy strzeli troche się boje tych tylnich napędów . Prosił bym o rade co kupić ceny częsci wymiennych spalanie aut i inne informacje o tych samochodzikach cena 12 000 zł. :D
etyl97
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Nie mam

09 Sty 2014, 16:55

z Jakim Silnikiem i ile bd jeździł rocznie? :)
KaliGM
Początkujący

Miejscowość: Małopolska
Prawo jazdy: 15 06 2013
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Octavia I 98r / Szukam
Silnik: 1.9 tdi /
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

09 Sty 2014, 20:24

silnik obojętnie jaki a ile będe jeździł tego nie wiem tak normalnie :mrgreen:
etyl97
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Nie mam

09 Sty 2014, 20:34

Mondeo fajny samochod, komfortowy, malo awaryjny, tanie części, dobre wyposażenie, świetne prowadzenie. Problemem jest korozja. Omijaj również silniki TDCI oraz benzynowy 1.8 o oznaczeniu SCI. Fordy również kiepsko znoszą gaz. Za 12k znajdziesz Mondeo z lat 00-02
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota GT86 i Shelby Toyota 2000 GT
    W niedzielę zakończył się Goodwood Festival of Speed, święto motoryzacji w Wielkiej Brytanii. Wśród atrakcji przygotowanych przez Toyotę znalazło się 6 specjalnie opracowanych egzemplarzy Toyoty GT86, które ...