REKLAMA
Witam!
Tak jak w temacie. Chcę kupić pierwszy samochód do 6500zł. Szukam już ok 1.5 miesiąca i nie mogę znaleźć tego czego szukam więc chcę skorzystać z forum
Moim priorytetem było kupno Volvo V40 ale niestety ciągle nie mogę na nie trafić albo sprzedaje się zanim zdążę je obejrzeć. Co wymagam?
-silnik tylko benzynowy (fajnie jakby było lpg)
-kombi (albo coś z pojemnym bagażnikiem, chcę przewozić swój teleskop )
-bezpieczne i wygodne
Auto głównie dojazdy do pracy i dojazdy na weekendy na uczelnię (trasa Nowy Sącz-Kraków ok 100 km). Auto nie będzie garażowe (stać będzie w ogrodzie). Zależy mi na kupnie w sumie już na "wczoraj". Ze względu na to, iż nie mogę sobie pozwolić na dalekie wyjazdy na oglądanie auta (od paru miesięcy cierpię na chroniczny brak czasu) szukam w Nowym Sączu i jego okolicach. Sprawa kupna jest pilna więc zaczynam coraz bardziej patrzeć na alternatywny dla V40. Wpadło mi w oko:
Alfa 156 kombi (ale boję się że jest to mocno awaryjne auto do tego sprzedaje je komis)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Toyota Avensis (niezbyt mi się podoba i chyba jest już nieźle wekspaltowana)
[link do oferty na Olx wygasł]
Skoda Fabia (fajne autko ale wydaje mi się bardzo małe, a też nie chciałbym pudełka na kółkach)
[link do oferty na Olx wygasł]
Ps. Nie interesują mnie auta 3-drzwiowe ani żadne BMW (nie lubię tej marki). Francuskie auta też do mnie zbytnio nie przemawiają. Nie ukrywam, że jestem oczarowany V40 ale jak nie ma to trudno.
Ps2 auto będzie w pełni przeze mnie opłacane (OC)