Nie lepiej celować w coś większego? Corsa czy Clio to trochę takie puszki.
Może jakiś Seat Cordoba? [link do oferty na Olx wygasł] no i tutaj bardzo ciekawa oferta,roczna sekwencja,9lat w jednych rękach i sprzedający wie co ma. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Cordoba mi się szczerze nie podoba,nie potrafię się przekonać do Seatów a taka Corsa czy Clio to złe auta raczej nie są,sporo tego jeździ z tego co widzę
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...
2 i 4 graty ta 4 wieloodcieniowa że aż miło, 2 za tania 1. W miarę okey, 3. okey ale cena mocno okazyjna więc uwaga i trochę rdzy mi się wydaje się ukazuje
Ta pierwsza wygląda spoko ale trochę odcieniowa mi się wydaje. W trzeciej cena raczej normalna bo jest napisane że tylne błotniki do poprawek więc pewnie ruda powoli wychodzi.
Niewiem czy 3drzwiówka Ci podejdzie ale ta dość dobrze wygląda [link do oferty na Olx wygasł] tylko zaślepka z przodu od holowania w innym odcieniu..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
1.7 jak najbardziej tak,jest to produkcja Isuzu która zbiera bardzo dobre opinie,trzeba natomiast unikać 2.0DTI,jak coś padnie to koszta bywają spore..
1.Ponad 10lat w jednych rękach więc to na plus,wygląda ok tylko fakt cena trochę niska ale mimo to bym obejrzał. 2.Było coś z prawym przodem i też trochę niska cena i sporo wyświetleń.. 3.Wymieniany przedni zderzak (na drugim zdjęciu widać że wcześniej był czerwony) i auto od handlarza z niską ceną..
Dzięki za uwagi a odnośnie 1.6 16V to aż tak straszne jest to "picie" oleju? Bo mam ofertę w cenie 5300 do obejrzenia kilka kilometrów od miejsca zamieszkania.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.