oo jaka ladna Cali,wypucowana ale obejrzec nie zaszkodzi,moze sie skusze a wie ktos cos na temat Citroena BX ? przypomnial mi sie,kiedys takim jechalem i super wrazenie na mnie zrobil,z tego co slyszalem to sa takie i bardzo wytrzymale a wedlug mnie to tez na swoj sposob piekne
A szkoda bo wizualnie wygląda bardzo fajnie. Nie jest to zwieśniaczona seria o która w tych czasach bardzo łatwo(w porównaniu do ilości dostępnych sztuk)
Z takim budżetem szukałbym e36 1.8is albo 2.0 jeśli uda się znaleźć. Z Probe jest ten problem, że od wielu lat trafiają z rąk do rąk osób których nie stać na jego utrzymanie.Trup, zajeżdżany jeszcze dalej trafia w następne ręce. A, że rynek tych samochodów mały, to napaleńce biorą pierwszy lepszy który trafią.
No dobra to z przykroscia probe sobie odpuszczam'jezeli chodzi o bmke to czy jest szansa na znalezienie coupe w tej cenie ? jesli nie to sedan tez ok i jeszcze pytanie bo mam na oku kolejne dwa autka a mianowicie Cytrynki BX i XM co wy na to ?:)
Sedana spokojnie znajdziesz E36 w tej cenie ładnego w miarę.
Co do coupe to myślę, że jest szansa na znalezienie przyzwoitej 1.6, z 1.8is będzie gorzej, podobnie jak z 2.0, które z kolei jest droższe w utrzymaniu, a jedzie niewiele lepiej od 1.8is.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Panowie niestety mam nieprzewidziane wydatki i na zakup zostaje mi max 3 tysiace wiec teraz szukam czegokolwiek na dojazdy,nie chce zasmiecac forum wiec nie bede zakladac nowego tematu,co myslicie o daewoo espero,nubira ? moze cos jeszcze mi polecicie ?
MX-3 może nie wygląda ale daje naprawdę dużo frajdy z jazdy nawet z najsłabszym 1.6 i świetnie się prowadzi. Miałem to parę lat temu i ze świateł nikt do 2.0 mnie nie zrobił, jazda jak gokartem.
taka astra f jezdza moi rodzice i to w sumie dobry samochod ale takie daewoo bylo by nowsze i lepiej wyposazone za taka cene ale nie wiem jak z niezawodnoscia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.