Pierwsze auto co wybrać

18 Mar 2022, 20:58

Witam mam problem z wyborem pierwszego auta chciałbym bmw e87 116i ale każdy mi mówi że napęd RWD na pierwszy samochód to nie jest dobry pomysł. I chciałbym sie dowiedziec jakie autko do 10 tyś wybrać napewno chciałbym żeby miało charakter sportowy, silniki nie muszą byc duże takie do 2.0L Przeczytam każdą odpowiedź z góry dziękuje :D
Derox
Obserwowany

18 Mar 2022, 21:05

Derox napisał(a): tyś

:cry: :cry: :cry:

Derox napisał(a):ale każdy mi mówi że...

A nikt nie mówi, że kupno tego samochodu za 10 tys. to proszenie się o kłopoty? Ile takich jest w ogóle na sprzedaż w kraju za taką kasę? 3?

Jeśli chcesz "sportowy" za małą kasę to poszukaj hyundai'a coupe albo 406 coupe
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

18 Mar 2022, 21:09

Sportowy charakter - mały silniczek

Wybierz jedno z powyższej listy, będzie łatwiej doradzić.

PS. Kiedy prawko zdajesz?
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

18 Mar 2022, 21:29

BMW E87 do 10tys? To oznacza jedno Będziesz Miał Wydatki.
Dobra propozycja będzie tak jak wyżej Hyundai Coupe.
Możesz jeszcze poszukać jakieś Saxo czy Peugeot 106 z 1.6 pod maską,fajnie to będzie jechać przy niskiej masie ale niestety mało tego na rynku.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe 4x4 Lexusa - RX, NX, UX
    Japoński producent samochodów klasy premium, który wraz z wprowadzeniem w 1989 roku flagowego Lexusa LS podbił segment aut reprezentacyjnych limuzyn, w niespełna dekadę później de facto stworzył kategorię ...
    Moto Sport & Tuning Show 2015 / relacja
    Pierwsze Targi Pojazdów Sportowych i Tuningu – Moto Sport & Tuning Show odbyły się w miniony weekend w Warszawie. Było to jedyne takie wydarzenie w Warszawie, gdzie można było zobaczyć samochody sportowe ...