Pierwsze auto dla 30 latka do [ 30 tys ]

17 Lut 2017, 23:53

Witam :naughty:

Posiadam prawko od 8 lat jednak nigdy nie mialem jeszcze auta, i tez nigdy nie jezdzilem za dużo. Obecnie wykupilem sobie ponownie 10 godzin bo planuje zakup pierwsze auta, licze na pomoc bo kompletnie sie nie znam na autach.

1. Najlepiej auto srednie ( mam 187 cm i 100kg ) wiec musi byc delikatnie wew miejsca dla mnie :) i nie lubie malych aut :)

2. Najlepiej pojemnosc nie wiecej niz 2000 do tego 5 drzwiowe

3. Stawiam sporo na wyglad, wiec musi byc eleganckie i z klasa jednym slowem ladnie wygladac i przyciagac wzrok

4. Auto glownie do pracy i wycieczek nie mam zamiaru go mocno szarpac

5. Dobrze by bylo gdyby tez posiadalo bogate wyposazenie

6. Co do swoich typow i przemyslen do myslalem o Audi a4 a6 itd idealne w tej cennie. Mazda 6 tez mi sie poda. Alfa romeo cos tam szukam na otomoto ale licze ze podpowiecie cos.

Dziekuje.
poterrr
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 1935
Auto: audi

18 Lut 2017, 10:54

przyciagac wzrok

+
Audi a4 a6

Noooo nie wiem, czy modele, których na ulicy jest w uj i jeszcze troszkę przyciągają wzrok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak duże przebiegi zamierzasz robić i w jaki sposób (miasto/trasa, długość odcinków pokonywanych jednorazowo)?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...