Witam, rozglądam się właśnie za moim pierwszym samochodem auto ma być do +/- 10tyś chciała bym samochód na gaz.
Do gustu bardzo mi przypadła alfa 147 ale szwagier który jest mechanikiem to auto w gazie odradza mówi że więcej będę wydawać na naprawę tego samochodu.
co polecacie?? audi a3 golf 4 czy może właśnie taka alfa??
a może coś innego na gaz?? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje:) pozdrawiam Beata:)
dlaczego ciężko kupić alfe 147 w takiej kwocie ja znalazłam kilka [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a3 w takiej cenie również znalazłam zależy mi tylko na doradzeniu który jest najlepszym samochodem w gazie i czy faktycznie te alfy są tak awaryjne jak twierdzi mój szwagier. pozdrawiam:)
Znaleść to ja i moge BMW M5 za te pieniądze ale nie widziałas ich na żywo,jak je zobaczysz to wtedy możemy pogadać. Tak jak Barol napisał Alfe i Audi sobie daruj w tej kwocie,Golfa dostaniesz spokojnie z rocznika 98/99. Z innych aut to może Fiat Stilo z początku produkcji? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub Astra II. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Żonka miała 145,niby była kupiona jako zadbana ale co chwile coś padało więc po prawie pół roku poszła w świat. Ale jeśli jesteś już zakręcona tą Alfą to polecam najpierw ten dział http://www.forum.alfaholicy.org/lpg_zone/ a potem reszte (wogóle to chyba najbardziej ogarnięte forum odnośnie Alfy jakie znam).
Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...
rozumiem skoro faktycznie alfa jest awaryjna to zostanę chyba przy golfie mam w rodzinie miłośników VW mój tata zresztą jeździ obecnie passatem i chwiali bardzo tą markę. z góry dziękuje:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.