Szukam auta dla żony. Przeglądam ogłoszenia od dwóch tygodni i cięzko mi się zdecydować. Wypunktuje to co mnie interesuje: 1. Silnik do 1.4 zagazowany 2. 4-5 drzwiowy ze wzgledu na mozliwosc wygodniejszego wsiadania dzieci 3. Łatwe w prowadzeniu (żona zdała prawo jazdy 10 lat temu i nie jeździła od tego czasu) 3. Niskie koszty eksploatacji (części, naprawy)
Szukałem fiata punto ale niestety w mojej okolicy są tylko złomy a ponad 70km nie wiem czy oplaca sie jeździc.
Nie wiem co myślec o vw golf [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Może takie Megane
[link do oferty na Olx wygasł]
A może coś innego jest warte zainteresowania w mojej okolicy.
Golf na pewno nie 1.4 i do tego za tani. Silnik masakra nie dość, że lubi się popsuć to jeszcze dużo pali i muł Megane lepsze można zobaczyć, choć zastanawia mnie ta spora liczba wyświetleń i trochę niska cena się wydaje.
W Twoim rejonie za bardzo nie ma w czym wybierać,znalazłem takie dwa tylko oba do poprawek i ze starym gazem.. [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barolwiem, że jak zawsze szukałeś najlepszego modelu, ale jakoś mi się nie wydaje, aby kobieta po schowaniu do szuflady prawka na 10 lat, wsiadła do sedana
Coś takiego: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] zaprzeczyłem swoim powyższym słowom ale świeży gaz
W ramach ciekawostki [link do oferty na Olx wygasł] "pali 4-5 litrów gazu"
mike napisał(a):Barolwiem, że jak zawsze szukałeś najlepszego modelu, ale jakoś mi się nie wydaje, aby kobieta po schowaniu do szuflady prawka na 10 lat, wsiadła do sedana
też tak uważam ale jak pisałem bieda straszna z ogłoszeniami.
Tą Xsare można też obejrzeć [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Czy stosowanie dodatków do oleju i paliwa się opłaca? Kierowcy ze względu na utrudnioną sytuację na rynku samochodów, coraz częściej poszukują rozwiązań, które pomogą im utrzymać silnik pojazdu w jak najlepszym stanie przez długi czas. Jedną z opcji, jaką oferują ...
Opel ADAM Rally Cup gotowy do międzynarodowych rajdów W listopadzie 2012 r., wraz z modelem ADAM "Cup", Opel powrócił do sportu samochodowego. Międzynarodowy Salon Samochodowy w Genewie będzie okazją do prezentacji kolejnego osiągnięcia firmy: jest to nowa studyjna wersja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.