I-wsze czy 10-te musi byc niezawodne- czyli japopnskie zadnych upokarzajacych bubli szwanzowatych!a szczegolnie Ludowego- audiowego ze 127 nawalanek- srednio w 3 lata!+w/g Consumer Report!( honda i toyota subaru mieszcze sie w 12-15 nawalanek w 10 latach! Moja s.p. malzonka czy coreczka do czasu gdy jezdzila do szkoly swoja stara ale honda Accord- nigdy nie mialy zadnych nawalanek-miomo przebiegu okolo 400K mil= bo..HONDA- i ja mechanik dbajacy o nasze dobro!!Corka nadal jezdzi civiciem -jak miliony mlodych kobiet i dziewczyn a gdy juz dzieci to najlepszy jest Element.CRV czy RAV-4.lub podobny niezawodny AWD japiec! Jeszcze gdy byla ucZennica szkoly sredniej- jako I-szy miala accorda ,pozniej subaru a ostatnie lata znowu civic!wszystkie tylko z AT! Oczywiscie najbardziej oszczedny w jezdzie miejskiej jest wlasnie Diesel! Oczywiscie najlepiej z AT transmisja.Dzis te male compacty maja wszystkie CVT bezbiegowe transmisje- najlepsze w jezdzie miejskiej! Ale najwazniejsza jest NIEZAWODNOSC POJAZDU- a to gwarantuje japiec i dobra obsluga!
Zadnych szwanznazi bubli i wloskiej tandety!Zadnych ze sztywna laga z tylu zadnych na malych koleczkach.Musi byc max bezpieczny dla przewozonych dzieci czyli- patrz moje wpisy o SUV - i innych z napedem AWD! Reszta zalezy od Jej wyboru!
von Rygel
Najlepiej z AT transmisja w supper swietnej kondycji- kto powinien dbac o service itp!
Nie wiem, nie znam się na tym niestety. Niedaleko mnie znalazłam jeszcze taki egzemplarz [link do alegratka.pl wygasł] Może przynajmniej ten nie wzbudzi kpiny
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
SKODA Yeti zwycięzcą w raporcie niezawodności SKODA Yeti okazała się najbardziej bezawaryjnym autem według raportu niezawodności GTU oraz w badaniach Which? Niemieckie Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego (GTU) skomponowało listę modeli, które uzyskały najlepszą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.