Pierwsze auto dla kobiety do jazdy miejskiej

11 Wrz 2013, 15:45

Wiesz ile pali taka Audi z 3 litrowym silnikiem? :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Wrz 2013, 03:34

I-wsze czy 10-te musi byc niezawodne- czyli japopnskie zadnych upokarzajacych bubli szwanzowatych!a szczegolnie Ludowego- audiowego ze 127 nawalanek- srednio w 3 lata!+w/g Consumer Report!( honda i toyota subaru mieszcze sie w 12-15 nawalanek w 10 latach!
Moja s.p. malzonka czy coreczka do czasu gdy jezdzila do szkoly swoja stara ale honda Accord- nigdy nie mialy zadnych nawalanek-miomo przebiegu okolo 400K mil= bo..HONDA- i ja mechanik dbajacy o nasze dobro!!Corka nadal jezdzi civiciem -jak miliony mlodych kobiet i dziewczyn a gdy juz dzieci to najlepszy jest Element.CRV czy RAV-4.lub podobny niezawodny AWD japiec!
Jeszcze gdy byla ucZennica szkoly sredniej- jako I-szy miala accorda ,pozniej subaru a ostatnie lata znowu civic!wszystkie tylko z AT!
Oczywiscie najbardziej oszczedny w jezdzie miejskiej jest wlasnie Diesel!
Oczywiscie najlepiej z AT transmisja.Dzis te male compacty maja wszystkie CVT bezbiegowe transmisje- najlepsze w jezdzie miejskiej!
Ale najwazniejsza jest NIEZAWODNOSC POJAZDU- a to gwarantuje japiec i dobra obsluga!

Zadnych szwanznazi bubli i wloskiej tandety!Zadnych ze sztywna laga z tylu
zadnych na malych koleczkach.Musi byc max bezpieczny dla przewozonych dzieci czyli- patrz moje wpisy o SUV - i innych z napedem AWD! Reszta zalezy od Jej wyboru!

von Rygel

Najlepiej z AT transmisja w supper swietnej kondycji- kto powinien dbac o service itp!
vonRygel
Nowicjusz

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: nissan,honda,
Silnik: 2,4l- 140KM
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1997

12 Wrz 2013, 06:43

Kolejny nawiedzony fan japońskiej myśli technicznej.
Koniu
Forumowicz VIP

04 Paź 2013, 16:40

Nie wiem, nie znam się na tym niestety. Niedaleko mnie znalazłam jeszcze taki egzemplarz [link do alegratka.pl wygasł] Może przynajmniej ten nie wzbudzi kpiny :P
mizamija
Nowicjusz

Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

04 Paź 2013, 17:53

Typowe ogłoszenie oszusta .
Koniu
Forumowicz VIP