Hej.
Postanowiłam, że napiszę ponieważ widzę, że macie tu dużą wiedzę w dziedzinie aut- czyli coś czego aktualnie potrzebuję a sama nie posiadam
Standardowo szukam pierwszego auta. I niestety oglądając ogloszenia- błądzę we mgle. Nie wiem na co zwracać uwagę, czego szukać aby trochę pokorzystać i nie trafić na szmelc...
Niby męża mam, ale on jest tak skory do pomocy, że witki opadają a wiem, że jak się wkurzę i kupię sama to mogę szybko żalować.
Chciałabym wydać do 4 tysięcy. Mieć auto na gaz i 5cio drzwiowe- ponieważ mam małe dziecko i nie chcę bawić się w wyszarpywanie zza fotela. Z tego co się zorientowalam wstępnie - miło by było mieć kierownicę ze wspomaganiem i centalny zamek. Więcej bajerów w sumie nie potrzebuję, ale też nie pogardzę gdyby się trafiły.
Dziś z mężem ogladałam opla corsę i dewoo lanosa.
W pierwszym Pan usłyszawszy, że mam w planach pokazać go jakiemuś specowi, stwierdzil, że pierwsze słyszy i poszedł sobie. Drugi z kolei bardzo mi się spodobał, ale ma przejechane 280000 co wg opinii mojego męża- jest lipą i każe szukać dalej. Szukam i głupieję. Przygarnęłabym chętnie jakąś pomoc, albo odplatnie wynajęła jakiegoś mądrego w tej dziedzinie wroclawianina/wroclawiankę
Poradzicie coś? Jakiś model? Będę wdzięczna
![Uśmiechnięty :)]()