REKLAMA
dzida napisał(a):Aven z 2,0d 90KM jeszcze jest do zaakceptowania ale ogólnie nie są to silniki trwałe jak benzyniaki
Akurat ten silnik czyli 2,0d 90km jest super trwały i nie posiada "nowoczesnych" głupot
Jest plotka że ma wytrzymać nawet 800tyś.km.
Jego następca ma więcej "bajerów" chociaż bidy nie ma no ale już może szarpnąć po kieszeni...
krikus napisał(a):szkoda kasy na stare tapczanowate "limuzyny". Stary Aven to dobry dla konesera marki, emeryta albo taksówkarza. Będąc młodym chłopakiem, szukając pierwszego auta, nie mając zniżek OC celowałbym w takie oferty;
Krikus jest jeden problem w porównaniu punto z linka i avena1 student jak przejechałby się jednym i drugim to obawiam się że nie chciałby zrobić na fiata ... wiesz czego
Zresztą posiadam nowego Fiata i kilka ich mi się przewinęło to mogę Cię zapewnić że w obecnym Fiacie 500 (50tyś.km. od nowości) ilość drobnych usterek przewyższa wszystkie avensisy jakie miałem w ciągu ostatnich 10lat... A jak bym zsumował moje fiaciki to okazałoby się że tojotami musiałbym zrobić 10mln.km. żeby im dorównać.