REKLAMA
Witam.Za jakiś tydzień będę kupował swoje pierwsze auto,więc czas zacząć przeglądać ofertyi zaczerpnąć pomocy specjalistów,gdyż sam jestem kompletnie zielony w samochodach .
Moje wymagania:
-LPG,gdyż jestem studentem
-Ma mało palić
-Nie oczekuje cudów,wiadomo że będzie to stary samochód,ale dobrze by było jakby nie był skarbonką
-Dobrze by było,żeby samochód był pięciodrzwiowy i nie był Corsą,Tico czy cieniasem.
Pojemność silnika i inne bajery mnie nie interesują,gdyż samochody póki co nie rajcują mnie jakoś mocno,auto ma mi służyć do dojazdu z domu na uczelnie i czasem ma pokonać w weekend trasę Poznań-Włocławek.
Przetrzepałem dość dużo stron i wyczytałem,że w tej cenie najlepszym wyborem będzie Honda Civic,Mazda 323F oraz jeżeli się trafi dobry egzemplarz go Golf 3.Wyczytałem też,żeby koniecznie unikać francuzów i trzymać się jak najdalej od Lanosa .
Szukając na OLX samochodów w pobliżu 100 km do Włocławka trafiłem na parę egzemplarzy,pewnie za tydzień już ich nie będzie,ale chce się wstępnie zorientować na co warto zwracać uwagę przeglądając oferty.Byłbym wdzięczny też za polecenie jakiegoś auta.
Co sądzicie o tych?
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] to co prawda TDI,ale jak mało pali to też jestem w stanie znieść go