Jeśli będę miał szczęście, to nic się nie popsuje przez te 12-24k km i za pół roku sprzedam bez dużej straty z początkowej kwoty zakupu, kupię nowsze auto, proces powtórzę aż dojdę do fajnego autka
Toyota C-HR R-Tuned - 600-konny crossover Toyota zaprezentowała na targach SEMA 2017 wyścigowego crossovera Toyota C-HR R-Tuned oraz całą kolekcję modyfikowanych Camry, w tym samochody NASCAR. Toyota C-HR o mocy 600 KM jest najszybszym crossoverem na świecie. Na ...
Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu. Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
Co znaczy szybko padł? Rozrząd to część eksploatacyjna i wymienia się to zapobiegawczo. Wpierw mówisz że chciałbyś uniknac niepotrzebnych kosztów a teraz kominujesz jak tu rozrzadu nie wymieniać
Oczywiście może Ci sie udać pol roku, rok przelatac na starym a co jeżeli pęknie? Wtedy liczysz naprawę w tysiącach
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.