REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
o boszeee nie chcecie tego słyszeć a ok namówiłeś mnie, ogólnie jest tak że naprawdę duże firmy bogate firmy jeszcze trzymają poziom ale wejdz do jakiejś małej renóweczki forda czy kia nie przesadzę mówiąc że ja w pl miałem warsztacik na wyższym poziomie niż tu małe ASO, niedługo mam wizyte w Fordzie to mogę pstryknąć foto, klepisko, garaż z pustaka niczym nie wykończony i taki ASO już 20 lat funkcjonuje a i mam 3 ciekawe przypadki z tamtego roku, 2 gości dało do renówki ( nie te same warsztaty) auta na zmianę rozrządu, popłacili i nawet śruby od osłony rozrządu nie był odkręcone a jednego rozrząd pękł po 3 tyś km w włoszech. 3 to jak w Mlu mieli zrobić wyciek oleju z okolic skrzyni, naprawa trwała 7 miesięcy 2 razy wyciągali i zakładali skrzynię wymieniając uszczelniacze, klient musiał z policją jechać po auto i zabrał ze skrzynią i innymi częściami w bagazniku ciekawostką jest to że inny mechanik namierzył że wyciek oleju był z rurki nad skrzynią takie to tu ASO.szybki napisał(a):Tia to niech Ci Kao napiszę o Francji
i co w tym dziwnego, tak się poprostu robi w tym przypadku przy stage 1 ewentualnie nanosi się poprawki. Nie ma sensu robić tego od podstaw gdy masz juz wyklepane setki takich aut.YourDoom napisał(a):Martwi tylko, że ludzie czasami w opiniach u nich piszą, że wgrywają gotowce.