Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jarekao napisał(a):,mam dać 8k za zadbany samochód z 2000 roku a za 11k mogę mieć też zadbany tylko że z 2005 to wiadomo że opłaca się trochę dołożyć i mieć spokój przez te 2-3 lata.
Na 100% są to auta z floty z silnikiem 1.3 JTD w którym klęka łańcuch rozrządu lub 1.2/1.4, te częściej po "L" Na zadbane GP z początku produkcji z 1.4 trzeba dać ~12-13k.jarekao napisał(a):Za 10k to można wyłapać roczniki 2008/2009. Może pójdę w tym kierunku.
A to ja Tobie odpowiem dlaczego!jarekao napisał(a): Nie wiem czemu ubzdurałem sobie że jest jakoś mocno awaryjne
artur73 napisał(a):Generalnie lepiej wygląda człowiek młody w na ulicy w Grande Punto niż w starym rozklekotanym BMW gdzie fakt ...ma znaczek na masce ale za to tłumik podwiązany przewodem od żelazka...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki TOYOTA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne TOYOTA