Pierwsze auto do 10 000zł

03 Lut 2015, 18:02

Auto dziś było u mechanika. Posprawdzał wszystko, powymieniał płyny.Najważniejsze jest to że stwierdził że Yarisek jest w świetnym stanie i nic nie muszę do niego dokładać.
:) Co do wyglądu to jest to srebrny metalic, 5 dzwi. Wersja sol. Nie mogę dodać zdjęć bo mój internet z aero zamula coś.
jarekao
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2006
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Nie mam
Paliwo: Benzyna

03 Lut 2015, 19:19

Tak z ciekawości, ciasno i głośno w środku jest w Yarisie?
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Rok produkcji: 2009

03 Lut 2015, 19:39

Yaris ma taką ciekawą opcję że mogę sobie regulować wielkość bagażnika/miejsce z tyłu dla pasażerów. Ustawiłem sobie najmniejszy bagażnik. Jak dla mnie jest luźno, jest dużo wyższy od punto rodziców. Miejsca jest dużo.
Co do głośności to do 120 km/h nie ma jakichś wielkich szumów. Szybciej jeszcze nie jechałem. Chyba wersje po liftingu mają lepiej wyciszone wnętrze. Akutalnie stoi na mrozie więc rano jak jadę do pracy to coś tam skrzypnie zawsze jak się rozmraża. Wracając z pracy jest cichutko.
jarekao
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2006
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Nie mam

03 Lut 2015, 21:08

Srebrny 5drzwiowy do tego bym przyciemnił szybki i wrzucił jakieś alu,odrazu będzie lepiej :ok:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Picie i jedzenie za kierownicą - to niebezpieczne!
    W związku z obowiązującym zakazem spożywania posiłków w lokalach gastronomicznych wiele osób kupuje dania na wynos. Nie powinno to jednak skłaniać kierowców do jedzenia (nawet frytek) czy picia podczas ...
    Instalacje LPG i ich generacje
    Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...