REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cebuller napisał(a):Inni z kolei radzą dołożyć i dać z 12-15, max 20 tys. za Alfę Romeo 159 - rzekomo mało awaryjna, mocna fura.
Cebuller napisał(a):Najstarsi spośród ekspertów opowiadają jak to ktoś kupił auto za 10 tys. i w rok dołożył drugie tyle.
Cebuller napisał(a):A może taka klima w automacie to tylko fanaberia waszym zdaniem? Dla mnie super bajer i bardzo sobie chwalę względem manualnej.
nie no beż przesady, da się napewno taniej wyrwać, sam tu na forum sprzedałem taką za ok 20.Cebuller napisał(a):@Kao
Fajne propozycje, przejrzę sobie dokładne info nt. tych aut. UFO na pewno bliżej 25-30 tys.
musiałbyś pojeździć jednym i drugim, 1.8 też jest mulasty na niskich obrotach a swoje pali a 1.4 za to jest super ekonomiczny, sztywny fakt jest.galakty napisał(a):UFO z 1.4 dla mnie bez sensu, mulaste i sztywne (Focus z 1.6 wypada lepiej), jak już to brać 1.8.
Cebuller napisał(a):Co sądzisz o Seatcie Leonie 1?
Kao napisał(a):1.6 pancernym nazwać nie można, jest poprostu dobry ale jak doliczysz koszta paliwa które spalasz i przy okazji oleju (tak ten silnik połyka olej). Więc przeliczając to wychodzi tdi dużo taniej , ok są tam rzeczy jak egr, sprzęgło ale do vw takie elementy nie są drogie.
franccc napisał(a):Stary rep. Ceny nieadekwatne do tego co auto oferuje - jest na nie duży popyt wśród sebiksów.