REKLAMA
Witam,
ostatnio dużo myślałem nad autem i postanowilem ze chce kupić wkońcu swoje pierwsze.
Póki co niech ten wątek będzie o tym, czy dostane do 10 tysięcy dobre audi a3, ponieważ bardzo mi sie podoba, jak żaden inny samochód do tej ceny.
Nie ukrywam że bardzo i to bardzo chcialbym jednak żeby kosztował on z 8 tysięcy, wiadomo im mniej tym lepiej, żeby mieć na opłaty i ten cały pakiet startowy po kupnie.
Chcialbym koniecznie czterodrzwiowy, benzyne i nie ukrywam że gdyby miał instalacje gazową założoną to byłoby idealnie ( chyba dużo wymagam ) ale jak nie będzie miał to nic sie nie stanie, bo sam wiem ze przyszlosci napewno bede chcial zalozyć takową. To wszystko generalnie o co chcialbym teraz zapytać, jak myślicie, pakować się z takim budżetem w to? Jakies inne pomysły? Myslalem tez o audi a4 b5 i seacie leonie.
Gdyby ktoś chcial dać propozycję jakiegos ogloszenia ( wiem że wy widzicie czy cos bylo malowane itp ) to dam informacje że można szukać myśle te 150 kilometrów od miejscowości Tczew, sam coś podeśle ale ciagle szukam czegoś dobrego
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co myślicie?