Jestem nowym użytkownikiem więc witam
![Uśmiechnięty :)]()
Jestem też kierowcą od 4miesięcy w wieku 18 lat. Chciałbym kupić uniwersalny samochód którym mógłbym dojeżdżać do szkoły (23km w jedną stronę) i też czasem w jakąś dłuższą trasę, choć częściej będą to krótkie dystanse. Jako iż, nadal się uczę chciałbym by auto było w zasięgu przeciętnej osoby z chęciami w eksploatacji ale również dosyć dynamiczne by umożliwiało płynne i bezpieczne wyprzedzanie, myślę, że 140km+ było by w sam raz, może kiedyś jakiś virus by wleciał. Budżet to tak z max 10tyś wliczając rejestrację itd. Dla jakiejś naprawdę wartej sztuki do 11.5/12 tyś. Zależy mi żeby było to audi [choć nie musi] sam mam na oku takie propozycję. Samo auto będę kupywać >1,5 miesiąca.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [cena lekko ponad]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] trochę zderzak meh + wiem że długo siedzi na oto
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Ogólnie myślałem nad 2.4 w auto ale multi mnie odrzuca po całości natomiast cytując jedną osobę "Każdy będzie swoje bronił, w 2.4 nie ma osprzętu do turbo wiec sporo elementów odpada które mogą się zepsuć. Poza tym to prosta v6,konstrukcja z lat 90 tych po lekkich modyfikacjach,moim zdaniem najtrwalszy silnik benzynowy w a4b6" kupując 2.4l zakup lekko by się opóźnił
[link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł] [może do 10tyś wyszło by z naprawą itd? ]
coś mnie ciągnie do tych b6
![Szczęśliwy :D]()