Witam wszystkich. Po 2 latach posiadania prawa jazdy i sporadycznego prowadzenia pojazdów, myślę, że przyszedł czas na zakup pierwszego auta. Auto przez najbliższe 2 miesiące pokonywałoby naprawdę niewiele kilometrów - około 100 tygodniowo, później na pewno więcej (koniec studiów i podjęcie pracy zaraz po nich). Pochodzę z okolic Warszawy (w stronę Nowego Dworu Maz) także poszukuję auta z Warszawy i okolic. Preferowałbym raczej "mniejsze" auta. Do tej pory w oko wpadło mi kilka propozycji: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co powiecie o VW Polo? Na przykład takim: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] POLO IV bądź POLO III [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Stilo sobie odpuściłem, natomiast dzięki za radę o Polo. A co z Fordami? Np: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Albo Renault? [link do oferty na Olx wygasł]
1. Jeśli t fiesta ma taki przebieg to ja jestem papieżem 2. AAA auto to kiepskie miejsce na kupno auta 3. 1.5 dci to kiepski silnik 4. Diesel nie na Twoje przebiegi
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale 1963 rok Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale miała silnik z dwoma wałkami rozrządu o pojemności 1600 cm3 - wersji samochodu o tej samej nazwie - Giulietty, zaprojektowanej przez Franco Scaglione dla firmy Bertone na nadwoziu z krótkim ...
Zobacz tego zielonego. Te białe z jakiejś floty (zobacz na blachy), a auta tego segmentu nie są zbytnio szanowane (szeregowi pracownicy), co zresztą widać
Bierz ten, który będzie w lepszym stanie, bo za 5k nie ma co wybrzydzać. Acz gdyby porównać prowadzenie 206 i Polo to ten pierwszy sprawiał IMO wrażenie bardziej cywilizowanego. Uwaga na tylną belkę
Dzięki za porady. A taka Panda się nada? Nie za słaby ten silnik? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A co do przebiegu tego auta to podejrzanie niski...
karol543 napisał(a):A co do przebiegu tego auta to podejrzanie niski..
auto miejskie, więc nic dziwnego. Panda jak Panda, nic specjalnego. Jak jesteś wysoki (1.8m+) to nie będziesz miał co zrobić z prawym kolanem. Silnik do miasta ok, ale już poza z kilkoma ludźmi będzie rak. Ciekawe gdzie ma kratki ze zderzaka
Mam 1,76cm, a w Pandzie siedziałem, tragedii nie ma. Nie planuję jazdy z ilością osób powyżej 2, no może sporadycznie (bardzo) 3 - 4 na niewielkich dystansach. A kratki pewnie wymontowane przy montażu LEDów... A 206 podana przeze mnie wyżej już sprzedana.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.