REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):1.8T w rodzinie golfa IV opłaca się kuić tylko do 10k, a za starą Ibizę można już przepłacić x2? I gdzie ten prosty diesel? Bo te na pompowtryskach to już nie to samo co na pompie w 1Z.
marceli96 napisał(a):A co powiecie o tych sztukach?
1. [link do oferty na Olx wygasł] ... 37162dd825
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... Dr1ub.html?
3. [link do oferty na Olx wygasł] ... 5;promoted
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... CWFHv.html
5. [link do oferty na Olx wygasł] ... 116f661697
czekałem na ten argumentdemirbiras napisał(a):że 100 konna 6-7 lat młodsza Ibiza
demirbiras napisał(a):wracając do tematu, to właśnie to A3 miałem pisać, że już Barol wyżej wrzucił.. dla mnie średnia opcja rok temu przywieziony z DE, ktoś założył gaz i już wystawił, także długo pojeździł...
zastanawiam się tylko gdzie napisałem że Ibiza ma kosztować 16 tys?
masz krótką pamięć, polecam lecytynędemirbiras napisał(a):może jakaś Ibiza z prostym 1,9 tdi? za 16 tys to kupisz 2007 rok, co prawda generacja III też stara
szybki napisał(a):A co Cie obchodzi kto z jakiego powodu sprzedaje auto?
A jak potrzebuje kasy bo np. Jest chory, rozwodzi się, odjeździł lpg i bez podatku pare zł.jest do przodu, auto mu nie podeszło...?
A jak sprawdziłeś w jakim stanie jest jednostka? sprzęgło, skrzynia? ile ma błędów w kompie, z którego roku są oponki? luzy w zawiasie?...TFSI napisał(a):Ta A3 wygląda na dobrze utrzymaną więc wątpię że pozbywa się jej bo to gruz.
demirbiras napisał(a):Tak, no nie pomyślałem ktoś kupuje 200 konne A3, do tego zakłada gaz za 3k pomimo, że mu nie podchodzi, audio za 1400, robi upg, rozrząd za 4000 zł itd.. kupę części i po prostu ostatecznie sprzedaje
demirbiras napisał(a):Przez pryzmat kilkumiesięcznej eksploatacji uważasz ze wiesz wszystko na temat auta? A już szczególnie na temat modelu? Hmm wydawało mi się, że trzeba trochę dłużej poobcować z autem, danym silnikiem itd żeby cokolwiek ocenić