Samochód do 45 tysięcy

06 Lis 2020, 18:29

Witam. Nadszedł czas na zmianę głównego samochodu, tak więc moją dzisiejszą zagwostką jest wybór odpowiedniego modelu, który posłuży mi przez kolejne lata. Jeśli chodzi o dobór samochodu to jestem całkowicie otwarty na wszelkie propozycje, które będą godne porządnego przejrzenia. Osobiście rozglądałem się za Audi A4 B8 2.0 TDI Avant, Ford Mondeo Mk4 2.0 CDTI kombi, a także ciut mniejszy Mercedes-Benz C klasa w-204 również z silnikiem wysokoprężnym, aczkolwiek w nadwoziu sedan. Powyższe modele podałem po faceliftingu i takowych szukam. Budżet jaki mogę przeznaczyć to 45 tysięcy złotych na sam zakup samochodu, proszę w to nie wliczać okresowych wymian dokonywanych tuż po zakupie. Chciałbym się dowiedzieć jakie Wy macie zdanie na temat w/w pojazdów, a jeśli macie jakieś inne propozycje to jak najbardziej je poważnie rozważę. Dziękuję serdecznie z całego serca, pozdrawiam.
Band95
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi z napędem hybrydowym - A6, A8 oraz Q5
    Audi wyznacza nowe standardy w technologii hybrydowej. Już w 1989 roku marka udowodniła swoje kompetencje w wykorzystaniu technologii hybrydowej dzięki projektowi technologicznemu - Audi duo. Pierwszy model produkcyjny - ...
    Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak bezpiecznie podróżować z psem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Wyjeżdżając z psem na majówkę ...