Pierwsze auto do 2000 zł

31 Mar 2017, 18:28

Witajcie serdecznie!
Niedawno zdałem prawo jazdy. Dlatego teraz przyszła pora na zakup pierwszego auta. Potrzebuję małego auta, na pewno w hatchback'u do max. 2000 zł. Moje jedyne wymagania to żeby nie miało dużych ognisk korozji na zewnątrz, fajnie jakby miało wspomaganie. Myślę o Matizie lub punto 1 gen.
Proszę o pomoc,
Miejscowość Gostynin + około 50 km.
Piotrekm1
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 03 2017
Auto: Nie mam

31 Mar 2017, 22:50

Skoro myślisz o matizie (ciężko za tą kasę w dobrym stanie) to pomyśl o Cinquecento lub Seicento (lepsze SC niż CC) bo jakieś tam już kupisz w przyzwoitym stanie.
[link do oferty na Olx wygasł] masz taką skodzinę pod nosem na czarnych blachach i z teoretycznie niskim przebiegiem szkoda, że bez LPG
[link do oferty na Olx wygasł] fajnie wygląda dużo wyświetleń bo wyróżnione jest na OLX
[link do oferty na Olx wygasł] cudu nie oczekuj ale może nada się jeszcze do czegoś
[link do oferty na Olx wygasł] fajny stan na zdjęciach ale sprawdź dokładnie progi i podłogę bo fordy lubią gnić
[link do oferty na Olx wygasł] tu fajny tylko coraz ciężej o części
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Kwi 2017, 08:26

Felicja od Krzycha warta zainteresowania.

Moja taka mała rada,mieszkasz w Gostyninie czyli w miejscu gdzie roi się od Mirków handlarzy i magików fotografów więc na to musisz bardzo uważać.

Ja od siebie też coś dorzucę.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - jeśli faktycznie jest w takim stanie jak na zdjęciach to długo wisiał nie bedzie i dobry materiał na klasyka.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - jakiś obcokrajowiec chyba sprzedaje :mrgreen:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] - tylko przegląd i OC się kończy.
[link do oferty na Allegro wygasł] - od nowości w jednych rękach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...