Niedawno odebrałem prawojazdy i chciałbym zakupić sobie pierwsze auto. Cena to maksymalnie 2000zl. Wiem, że w tej cenie nie ma co wybrzydzac. Jakieś propozycje czego szukać, ew. linki. Jestem z Krakowa (do 100km) jeśli ktoś by chciał dawać linki. Patrzyłem i widziałem parę Clio lub Corsa, warto się w nie pakować czy jednak jest coś lepszego w tej cenie do wyboru?
Za 2000 zł nie wybrzydzaj tylko bierz coś co jeździ, skręca, hamuje i ew. trąbi [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] pali mało bo z 7-8 benzyny w mieście [link do oferty na Olx wygasł] tylko ten handlarz [link do oferty na Olx wygasł]
Tutaj masz fajną opcję,czarne tablice na plus i zwykły prosty diesel bez turbiny. [link do oferty na Olx wygasł] Tego widziałem gdzieś na Uno Klub Polska [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak Uniacze to zobacz jeszcze tego: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] tylko silnik słaby bo w seju jeszcze jako tako daje radę ale UNO trochę gorzej
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Czy agresja na drodze może być zaraźliwa? Nieprzyjemne gesty, nadmierne używanie klaksonu, zajeżdżanie innym drogi czy naciskanie na innych kierowców przez jazdę zbyt blisko – to wszystko nie tylko stwarza zagrożenie i brak szacunku, ale może również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.