Niedawno odebrałem prawojazdy i chciałbym zakupić sobie pierwsze auto. Cena to maksymalnie 2000zl. Wiem, że w tej cenie nie ma co wybrzydzac. Jakieś propozycje czego szukać, ew. linki. Jestem z Krakowa (do 100km) jeśli ktoś by chciał dawać linki. Patrzyłem i widziałem parę Clio lub Corsa, warto się w nie pakować czy jednak jest coś lepszego w tej cenie do wyboru?
Za 2000 zł nie wybrzydzaj tylko bierz coś co jeździ, skręca, hamuje i ew. trąbi [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] pali mało bo z 7-8 benzyny w mieście [link do oferty na Olx wygasł] tylko ten handlarz [link do oferty na Olx wygasł]
Tutaj masz fajną opcję,czarne tablice na plus i zwykły prosty diesel bez turbiny. [link do oferty na Olx wygasł] Tego widziałem gdzieś na Uno Klub Polska [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak Uniacze to zobacz jeszcze tego: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] tylko silnik słaby bo w seju jeszcze jako tako daje radę ale UNO trochę gorzej
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Volkswagen XL1 najoszczędniejszy seryjny samochód na świecie Volkswagen XL1 ze zużyciem paliwa 0,9 l/100 km jest najoszczędniejszym seryjnym samochodem na świecie. Dzięki napędowi hybrydowemu plug-in dwuosobowe auto może przejechać nawet 50 km tylko na prąd, nie emitując w ogóle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.