REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kevin161 napisał(a):inne mają jeszcze więcej wad niż te audi
kevin161 napisał(a):trzeba pamiętać że jestem laikiem i może innych marek modeli nawet na oczy nie widziałem i nie wiem że takie istnieją
kevin161 napisał(a):szybki wpisałem to Hondę w google i masa mechaników pokazuje jak gnije i jako laik sie wystraszyłem że wpadnę na minę ....
kevin161 napisał(a):szybki dla was doświadczonych to wszystko będzie złe i znajdziecie jakieś ale
kevin161 napisał(a):Mike ale sam szukasz w tym przedziale automat podobne auto
u mnie to jest bardziej złożona kwestia, zależna też od kilku czynników + jestem świadom pewnych kwestii + mam pewne podejście jednak z racji w sumie braku aut w tym segmencie w tym przedziale cenowym raczej sobie odpuszczę, ale to nie temat o mniekevin161 napisał(a):tylko że mike szuka sam takiego auta i automat a chce dla mnie manual ?:)
Astra to typowy średniak, pewne rzeczy się psują częściej, inne mniej. Kolega ma ten silnik w GTC, tylko że z manualem, lata głównie trasy i jest zadowolony. Automat GM-owski, rabini nie są zgodni co do konkretnego jej oznaczenia, podobnie jak co do jej jakości (czyli pewnie taka, jak całe GM Sam egzemplarz nie wygląda jakoś podejrzanie, ot srebrny Opelkevin161 napisał(a):https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/o ... GoUCb.html takie autko też fajne z wyglądu ....parametry przypadkowe .... Czy opel astra to dobre auto ?