REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kevin161 napisał(a):inne mają jeszcze więcej wad niż te audi
kevin161 napisał(a):trzeba pamiętać że jestem laikiem i może innych marek modeli nawet na oczy nie widziałem i nie wiem że takie istnieją
kevin161 napisał(a):szybki wpisałem to Hondę w google i masa mechaników pokazuje jak gnije i jako laik sie wystraszyłem że wpadnę na minę ....
kevin161 napisał(a):szybki dla was doświadczonych to wszystko będzie złe i znajdziecie jakieś ale
kevin161 napisał(a):Mike ale sam szukasz w tym przedziale automat podobne auto
u mnie to jest bardziej złożona kwestia, zależna też od kilku czynników + jestem świadom pewnych kwestii + mam pewne podejściekevin161 napisał(a):tylko że mike szuka sam takiego auta i automat a chce dla mnie manual ?:)
Astra to typowy średniak, pewne rzeczy się psują częściej, inne mniej. Kolega ma ten silnik w GTC, tylko że z manualem, lata głównie trasy i jest zadowolony. Automat GM-owski, rabini nie są zgodni co do konkretnego jej oznaczenia, podobnie jak co do jej jakości (czyli pewnie taka, jak całe GMkevin161 napisał(a):https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/o ... GoUCb.html takie autko też fajne z wyglądu ....parametry przypadkowe .... Czy opel astra to dobre auto ?