Ta czerwona nawet ładna ale nie dałbym tych 3200zł. W czarnej rdza już powoli wychodzi (progi i doły drzwi).
zobacz na te auta: [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko cena troche duża ze względu na to wgniecenie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
Ten od czarnej mowi ze 2700 min!a ten od czerwonej poda cene jak przyjade go obejrzec.Zastanawiam sie jeszcze gdzie dostane tanie OC, jestem swiezym kierowca wiec ubezpieczenie tej corsy wyniesie mnie pewnie cos kolo 1000zl.
A nie możesz wziąć jakiegoś współwłaściciela ? Mama, tata, wujek, dziadek? Wtedy zakłada współwłaściciel konto w mBanku i tam ubezpieczasz takie małe autka za 250 - 400zł . Mam tak 2 ubezpieczone więc polecam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.