REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wcale nie masz dużych wymagań, gdzie tamKakarot napisał(a): Moje wymagania nie są duże bo za tą cenę nie ma co wybrzydzać chcę jedynie mieć: wspomaganie kierownicy, el.szyby przód, centralny zamek na pilota no i dobrze by było jakbym nie musiał do niego dokładać co pół roku lub częściej.
W tym budżecie to sobie możesz wybrzydzać w sklepie rowerowym. Nie chcę być nie miły ale taka prawda. Nie patrz na wizualne aspekty tylko czy nie gnije, jeździ, skręca, hamuje i nie jest zajechane. Tyle.Kakarot napisał(a):Siena mi się nie podoba najzwyczajniej
Nie można, chyba że na złomiemateo199214 napisał(a):Tylko niech ktoś potwierdzi czy za te pieniądze można faktycznie szukać zagazowanego B4
chciałem właśnie to napisaćMoonset napisał(a):Znaleźć można, ale zawsze pozostaje pytanie o stan takiego samochodu.
mike1735 napisał(a):chciałem właśnie to napisać![]()
Dzięki i ma nadzieję, że w niedługim czasie będę mógł Ci się odwdzięczyćMoonset napisał(a):Trzeba sobie pomagać, a widzę że i tak masz dużo pracy na forum, dlatego pomyślałem, że chociaż tutaj trochę cię wyręczę. No to napisałem