Witam, niedawno zdałem prawko i mam na samochód 4tys -/+ samochód ma być z gazem, zastanawiałem sie nad peugeot 406, vectra b, honda civic vi, laguna 1,alfa romeo 156, który z tych będzie najlepszym rozwiązaniem, a może polecacie coś innego, ważne żeby samochód był mało awaryjny.
O AR 156 ostatnio był temat.. Cytując mnie " Części które wymienisz przez rok w Alfie kosztują tyle co dwa Lanosy" Od 4k a nie do 4k możesz rozglądać się za 406 i Vectrą B. Lagune znajdziesz w zakładanym budżecie spokojnie. Civic VI nie, jak już to szukaj V. Ja proponuję Nubire.
Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu! Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...
Volvo 900 - samochód do driftu Volvo pożegnało się już z napędem na tył, ale kiedyś sprawy miały się zupełnie inaczej. A modele z serii 200, 700 i 900 wychowały wielu skandynawskich rajdowców i drifterów, którzy za ich kierownicą ćwiczyli ...
Podepnę się do tematu poszukuje pierwszego samochodu chciałbym kupić golf'a 4 za jakieś 5-6 tyś czy za tą cenne można kupić jakiś fajny model ? silnik min. 100km.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.