Witam! Mam 23 lata, prawo jazdy od roku, dotychczas jeździłem okazjonalnie accordem VIII znajomego. Mam budżet 40 tysięcy(+5k na serwis i rejestracje) i szukam pierwszego wozidełka na własność. Nadwozie najlepiej coupe(nie lubię sedanów) ciekawy design i dobre prowadzenie - praktyczność zdecydowanie na drugim miejscu. Najlepiej RWD, chciałbym ogarnąć ten rodzaj napędu. Ogólnie na autku chcę ogarnąć jazdę mocniejszymi samochodami(~200KM) bez rzucania się na głęboką wodę w postaci 300KM+. Dosyć bezawaryjne, coś co posłuży mi parę lat i nie wypali mi dziury w kieszeni(ale nie oczekuję kosztów jak w astrze )Roczny przebieg w okolicach 5 tysięcy, raczej nie więcej. Napaliłem się na szlifierkę(s2000) ale uznałem że to porywanie się z motyką na słońce dlatego z żalem musiałem zrezygnować. Pomożecie?
Nissan odpada z dwóch powodów: Po pierwsze moc, jednak jestem jeszcze świeżak a wszystkie silniki mają koło 300tu - na mój gust za dużo. Po drugie wygląd, jest strasznie pretensjonalny i mam wrażenie że to samochód bardziej do pokazywania niż do czegokolwiek innego Co powiecie o e46 330ci? Nie muszę wydawać całej kwoty, nawet lepiej jak coś zostanie
Najnowsze BMW serii 7 BMW serii 7 - luksus na miarę przyszłości. Ten najnowocześniejszy w historii bawarskiego koncernu model będzie można zobaczyć już 24 listopada 2015 r. na targach Fleet Market w Centrum EXPO XXI w Warszawie. BMW serii 7 – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.