Witam! Mam 23 lata, prawo jazdy od roku, dotychczas jeździłem okazjonalnie accordem VIII znajomego. Mam budżet 40 tysięcy(+5k na serwis i rejestracje) i szukam pierwszego wozidełka na własność. Nadwozie najlepiej coupe(nie lubię sedanów) ciekawy design i dobre prowadzenie - praktyczność zdecydowanie na drugim miejscu. Najlepiej RWD, chciałbym ogarnąć ten rodzaj napędu. Ogólnie na autku chcę ogarnąć jazdę mocniejszymi samochodami(~200KM) bez rzucania się na głęboką wodę w postaci 300KM+. Dosyć bezawaryjne, coś co posłuży mi parę lat i nie wypali mi dziury w kieszeni(ale nie oczekuję kosztów jak w astrze )Roczny przebieg w okolicach 5 tysięcy, raczej nie więcej. Napaliłem się na szlifierkę(s2000) ale uznałem że to porywanie się z motyką na słońce dlatego z żalem musiałem zrezygnować. Pomożecie?
Nissan odpada z dwóch powodów: Po pierwsze moc, jednak jestem jeszcze świeżak a wszystkie silniki mają koło 300tu - na mój gust za dużo. Po drugie wygląd, jest strasznie pretensjonalny i mam wrażenie że to samochód bardziej do pokazywania niż do czegokolwiek innego Co powiecie o e46 330ci? Nie muszę wydawać całej kwoty, nawet lepiej jak coś zostanie
[SUV-E] Q7 I 3,6 / Range Rover III 4,4 / RX 400h mk2 / Cayenne I 3,2 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu E - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi Q7 I 3,6 FSI - 280KM - Land Rover ...
Wörthersee 2017 - doroczny zlot miłośników GTI Nad jeziorem Wörthersee w Austrii odbywa się co roku największy zlot samochodów Volkswagena w wersji GTI. W tym roku prawdopodobnie to niezwykłe święto odwiedzi około 200.000 fanów. Volkswagen przygotował ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.