Witajcie!
Poszukuję auta do 5 tyś. Będzie to moje pierwsze auto, także można powiedzieć,że dopiero będę uczyć się jeździć
![Uśmiechnięty :)]()
. Przeglądałem inne tematy, no ale każdy ma inne wymagania,wiec postanowiłem napisać swój temat ,tak więc :
= Budżet ( Do jakiej kwoty poszukujesz samochodu) ~ Myślę,że do około 5 tyś
= Rejon Szczecin - Zachodniopomorskie +\- 100km
= Użytkowanie - Auto będzie używane
głównie w mieście
= Własne potrzeby : nie mam wielkich wymagań, co do koloru, najlepiej czarny, ale nie będę wybrzydzać, może być srebrny, granatowy - takie podstawowe,które nie rzucają się w oczy tak jak robią to np. czerwony,żółty, niebieski itd. Z wyposażeniem jest mi trochę ciężko, gdyż nie znam się zbytnio,z takich dodatków na których by mi zależało, to chyba klima, el. szyby(chodź i z tym się przemęczę) no i ogrzewanie na zimę
. Auto głównie będzie służyło do jazdy po mieście - ale gdy już uda mi się nabyć auto chciałbym podjąc pracę dorywczą jako rozwoziciel pizzy - kurier czy coś w tym stylu, by móc odkładać pieniądze na wymarzoną a4'kę
.
- samochód stosunkowo mało awaryjny, abym nie musiał zarabiać pieniędzy na to,by normalnie funkcjonował
- ekonomiczny, fajnie by było z LPG
- Wspaniale również by było,gdyby było to jakieś ~120KM pod maską,żebym mógł jakoś wyprzedzać.
- Sedan,hatchback,coupe
To chyba tyle.. Będę wdzięczny za pomoc,
Pozdrawiam!