Pierwsze auto do 6 tys.

29 Lis 2019, 15:57

Witam!

Poszukuję autka do 6 tys zł. Jeśli chodzi o rejon to niestety jestem ograniczony do Lublina +- kilka kilometrów.
W takim budżecie raczej nie mam jakichś specjalnych wymagań, liczę na coś w miarę niezawodnego i z klimatyzacją. Samochód będzie służyć tak pół na pół - miasto, trasa. Nie więcej niż 5tys km rocznie.

Byłbym wdzięczny za doradzenie i pomoc w znalezieniu czegoś wartego uwagi.
smit3
Obserwowany

29 Lis 2019, 16:26

Wiesz co przy takim budżecie trzeba się skupić na jakimś samochodzie który będzie w dobrym stanie i raczej nie a co wybrzydzać bo pewnie będzie takich mało.
Ja bym szukał czegoś pokroju Astry, Corolli E12 np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ewentualnie jakaś Ibiza [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Poszukaj w swojej okolicy samochodów w swoim budżecie a jak coś znajdziesz to porzuć tu na forum zobaczymy :) Te powyższe ogłoszenia są z okolic Lublina.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

29 Lis 2019, 23:57

Może coś z tych?
[link do oferty na Olx wygasł] - brak klimy..
[link do oferty na Olx wygasł] - przebieg o dziwo autentyczny (napis total przy przebiegu) tylko też bez klimy..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? - długi przegląd i opłaty.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Celica Supra
    Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...