Za niedługo mam zamiar kupić sobie 1 auto. Poczytałem tematy na forum. Po oglądałem auta. I wyszło kilka typów. Ogólnie sądzę że na auto będę miał do dyspozycji ok 6 tyś. Chyba jak większość szukam auta mało awaryjnego taniego w eksploatacji i w miarę ekonomicznego. Po przeczytaniu kilku nastu tematów typami były by:
Mazda 323F II (1994-1998)
Renault Megan I (1996-2002)
Honda Civic V (1991-1995)
BMW E36 (1990-1999)
Podobają mi się również
Fiat Brava i Fiat Siena
Co ogólnie sądzicie o tych wszystkich modelach ? Czy do 6 tyś da radę kupić jakieś w miarę auto z tych podanych wyżej ? Które było by najbardziej odpowiednie ?
Od razu powiem że Siena i Brava to auta już stare więc odpadają dla młodego.
W BMW lepiej się nie pchaj bo z częściami to trzeba mieć portfel w miarę gruby.
Mazda 323F II (1994-1998) z roczników ostatnich była by
Renault Megan I (1996-2002) nawet udane autko polecam
Honda Civic V (1991-1995) to lepiej spójrz na rok produkcji jak dla mnie to odpada.
Żadne z tych używanych aut nie będzie bardzo tanie w utrzymaniu.Na pierwsze auto proponuję coś z "masówki" proste i typowe.Np.Corsa 1,4,Punto I,Ibiza 1,4.
kolego ja bym Ci polecił Renault Megan I
Honda Civic V miedzy tymi dwoma bym sie zastanowił ale raczej stawiam na honde chociaz rocznikowo nie jest zadowalajaca ale jeszcze pojezdzisz kilka lat
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Lexus LFA - nieznana historia legendy Lexus LFA, wyprodukowany w limitowanej serii liczącej tylko 500 egzemplarzy supersamochód, zaledwie w kilka lat od wejścia na rynek zyskał status legendy. Niezwykła jest również historia powstania tego modelu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.